TLV  |  LDN  |  NY

מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה
פורומים נוספים:
  • מונדיאל 2018
  • בורסה שוק ההון
  • אופציות מעו"ף
  • אנרגיה ונפט
  • בורסות בארה"ב
  • גבעות עולם
  • מניות ביומד
  • הפורום של hrt23
  • פוליטיקה ואקטואליה
  • פורום נדלן
  • שירות האיתותים בת"א
  • בחירות 2015
  • מעוף פלוס
  • ביזטרייד
  • נסיונות
  • הבלוג של NDX - שי עזר
  • ביטוח ופנסיה
  • ניתוח טכני
  • אג"ח וקרנות נאמנות
  • השקעות ונדל"ן
  • פורום ספורט
  • נפגעי שורט-טרייד
  • אקטואליה וכללי
  • אחר
  • חיפוש הודעה בפורומים:

תגובה להודעה זו  חזרה לפורום  הרשמה לאתר כניסה למערכת 
    18/04/26 17:46 נאסדק 100 מול ת''א 90 /ו eladiko מצורף קובץ png
    הגרף הוא שבועי ומסביר היטב את מה שקורה בעשור האחרון
    בעשור הקודם הנאסדק זינק מ2009 עד 2020 כמעט בלי תיקונים
    לעומתו ת''א 90 שדישדש .

והחל מהקורונה 2020 קרה מפנה ת''א 90 עושה כמעט אחד לאחד כמו הנאסדק ואפילו טיפה יותר !!!

אני יש לי תרחיש אחד למה זה קרה: ההסבר הוא שהמחזורים בעשור הזה קפצו הרבה יותר מאשר בעשור הקודם בשוק הישראלי !!! ראו ערך את המחזור של חמישי מעל 3 מילארד בשוק הישראלי הרבה יותר זרים משקיעים פה בעיקר במניות הביטוח והבנקים שקפצו פה פלאים !!!

אני אישית לא יכול להתחייב שהשוק הישראלי ימשיך לתת תשואות כאלה עד סוף העשור אבל גם יכול לומר בפה מלא שהתשואות שהיו בשוק הישראלי בעשור הקודם כבר פסה . היו תשואות של 3-4 % בשנה זה כבר פסה . וזה גם מסביר את ההתרסקות של הדולר .

אני שומע הרבה מחזיקי פנסיה שמאז 2024 שהעבירו את התיק שלהם לשוק הישראלי לטווח הארוך

לזה ששאל אותי למטה לגבי הקרן החשופה למט''ח , זה לא המלצה או משהו כמובן להשקיע פה או שם. אפשרי פשוט גם לחלק חצי חצי ולא הכל בסל אחד

כי אף, אחד לא יכול להבטיח שהדולר יתאושש!!!

אין לראות באמור לעיל משום עצה ו/או המלצה לפעילות כלשהי בניירות ערך.
    טוען....

הודעה ראשית   תגובה להודעה   օהודעה ללא תוכן   הודעה חדשה   הודעה שנצפתה   הודעה נעוצה  
    סימון משתמשים משתמש מחובר   מנהל   מומחה  מנתח טכני  כותב מוערך  אורח  חדשות טלנירי  
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il