הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
הדוח בא לענות לציבור הרחב על מספר שאלות ובניהן: 1. מהן הסיבות למצוקת המזומנים המצמשכת בחברה המציגה רווחים. 2. כיצד יכולה חברה לפעול בהפסד ובאותה עת להפיק זרמי מזומנים חיוביים גבוהים מפעילותה השוטפת 3. האם החברה עורכת השקעות לצורך התרחבות או לצורך החלפת נכיסם ישנים. 4. האם גייסה החברה מזומנים באמצעות מכירת רכוש קבוע ובאיזה סכום 5. האם גייסה החבר מזומנים באמצעות הנפקת אגרות חוב או מניות ובאילו סכומים. 6. האם פרעה החברההתחייבויות לזמן ארוך במהלך התקופה ואם כן האם מימנה זאת באמצעות מזומנים או באמצעות הנפקת אג"ח או מניות חדשות. 7. האם מימנה החברה השקעות ברכוש קבוע באמצעות הנפקת מניות או אג"ח. אין לראות בנאמר משום המלצה לרכישה או למכירה של ני"ע או תחליף לייעוץ המתחשב בנתונים ובצרכים של כל אדם. אלף גרפים לא יוכיחו כי אני צודק, אך מספיק בגרף אחד בכדי להוכיח כי אני טועה! |
טלנירי אישי | סגור | ![]() |
---|
התיק שלי | ההתראות שלי |
---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
---|
סורק מניות |
מבט שווקים |
רצף מניות |
סחורות וחוזים |
מדדי מניות |
כלים לאתרים |
בוחן ניתוח טכני |
גרף פקיעות |
הודעות בורסה |
פוזיציות פתוחות |