| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
מבצעיםחדשותגידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023מערכת טלנירי | 28/9, 20:19 פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצורמערכת טלנירי | 5/9, 21:04 טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה |
חדשות חו"להפד מאבד את השליטה על הציפיות20/9/15, 13:10 התייחסות אורי גרינפלד, כלכלן ואסטרטג ראשי בפסגות, להחלטת הפד ולמה שצפוי בהמשך תגובת קובי פלר, מנהל ההשקעות הראשי של UBS Wealth Management בישראל, להודעת הפד מאמש18/9/15, 07:38 הפד החליט לדחות את ההחלטה והפתיע את משקיעי האג"ח שמכרו אג"ח לאחרונה .
שוק הנדל"ן בארה"ב ברבעון השני של 201517/9/15, 21:38 "ההשקעה בבניית דירות ובתים למגורים בארה"ב עמדה על 3.34% בלבד מהתמ"ג בארה"ב, לעומת ממוצע של 4.56% בטווח הארוך, כך שלשוק יש עוד הרבה לאן לעלות" ננו דיימנשן משתדרגת17/9/15, 10:01 תעודות ה-ADR של ננו דיימנשן עוברות להסחר ברשימה האיכותית ביותר של ה-OTC
אורי גרינפלד מפסגות - לקראת החלטת הפד16/9/15, 10:34 התייחסות אורי גרינפלד, כלכלן ואסטרטג ראשי בפסגות, לשאלת מועד העלאת ריבית הפד.
הניתוח, לקראת החלטת הריבית הצפויה פאלו אלטו - סקירת תוצאות הרבעון הרביעי הפיסקלי 201511/9/15, 12:35 אופנהיימר מעלים את מחיר היעד לפאלו אלטו לסוגיית הפליטים יש גם השפעה כלכלית חיובית על הכלכלה האירופאית11/9/15, 09:08 ניתוח של האנליסט ניר חצב מאופנהיימר על היתרונות והחסרונות הכלכליים של של סוגיית הפליטים על הכלכלה האירופאית. השוק האמריקני בדרך לקבוע שיאים חדשים – צפוי לזנק מעל 15%10/9/15, 19:53 ג'וזף גרינקורן, מומחה למסחר בוול סטריט ומנכ"ל מוריס גרופ: "ה'פד' בניגוד לקונצנזוס יעלה את הריבית רק ב-2016; הבנק המרכזי של סין יבצע הרחבה כמותית של טריליוני דולרים" הרובל הוא סכין נופלת בשל המשך הסנקציות על רוסיה9/9/15, 18:59 החולשה כלכלית בעקבות נטל הסנקציות והאטה עולמית תמשיך להכביד על הרובל. על פי הערכה האחרונה של הממשל הרוסי, התמ"ג של רוסיה - המדינה הגדולה בעולם ירד ב-3.6% בסיכום המחצית הראשונה של השנה המסחר בשוק מטבע החוץ בחודש אוגוסט 20158/9/15, 11:26 היחלשות השקל מול הדולר לצד מגמה מעורבת של הדולר בעולם.
במהלך חודש אוגוסט נחלש השקל מול הדולר בשיעור של 3.9%, מול האירו נחלש השקל בשיעור של 6.5%.
|
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |
| יתרות שורט |