TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

ננו דיימנשן תשתף פעולה עם CAD MicroSolutions לטובת שיווק מדפסת התלת מימד של ננו דיימנשן בקנדה


ננו דיימנשן לוגו
"ל- CAD MicroSolutions יש ניסיון מוכח במתן מענה לתעשיית אוטומצית העיצוב והדפסת תלת מימד בקנדה", אמר סיימון פריד, סמנכ"ל פיתוח עסקי בננו דיימנשן
מערכת טלנירי | 31/7/17, 12:11
בואו לדבר על זה בפורום ארה"ב

חברת ננו דיימנשן (נאסד"ק, תל אביב: NNDM), חברה מובילה בתחום הדפסת תלת מימד לשוק האלקטרוניקה, מודיעה היום כי החברה הבת, בה החברה מחזיקה ב- 100% מהונה המונפק והנפרע- ננו דיימנשן טכנולוגיות בע"מ, תשתף פעולה עם CAD MicroSolutions Inc, מפיץ ונותן שרותים מוביל בתעשייה, בפיתוח התשתית המסחרית והשרות הדרושים להתחלת מכירות של מדפסת התלת מימד DragonFly 2020 בקנדה.


תעשיית האלקטרוניקה בקנדה הינה גדולה, מכובדת ובעלת יכולות פיתוח מתקדמות. בהתאם לדוח שפורסם לאחרונה, תעשיית האלקטרוניקה בקנדה גלגלה 11 מיליארד דולר קנדי בשנת 2015. דוחות אחרים צופים כי שוק האלקטרוניקה בקנדה יצמח ל- 15 מיליארד דולר קנדי עד שנת 2030. עם יתרונות בתחום התקשורת והרדאר, וכן שליטה, מכשור ויישומים רפואיים הולכים וגדלים, ננו דיימנשן רואה בשוק הקנדי שוק מבטיח מאוד עבור כלי פיתוח חומרה, כגון מדפסת התלת מימד DragonFly 2020 של החברה.
CAD MicroSolutions, עם יותר מ- 3,000 לקוחות, הינה ספק איכותי של אוטומציה, עיצוב ומוצרי הדפסת תלת מימד וכן שרותים לשוק הקנדי. הצוות של CAD MicroSolutions מסייע ללקוחותיו בתחום המכאניקה והאלקטרוניקה להבטיח כי הם מממשים את הערך הרב של הטכנולוגיה שלהם. בהתבסס על מערכות יחסים חזקות עם ספקים ולקוחות, CAD MicroSolutions מספקת מומחיות גלובלית ותמיכה אזורית ברחבי קנדה עם משרדים בטורונטו, קיימברידג' ומונטריאול.


"ל- CAD MicroSolutions יש ניסיון מוכח במתן מענה לתעשיית אוטומצית העיצוב והדפסת תלת מימד בקנדה", אמר סיימון פריד, סמנכ"ל פיתוח עסקי בננו דיימנשן. "אנו שמחים לשתף עימם פעולה בשיווק טכנולוגיה חדשנית זו".
" CAD MicroSolutionsרואה פוטנציאל גדול בשוק הקנדי לטכנולוגיה זו", אמר דארן גורנל, נשיא CAD MicroSolutions. "מחזורי פיתוח מהירים יותר עבור מעגלים אלקטרוניים, המונעים על ידי הדפסת תלת מימד ואוטומצית עיצוב, הינם יתרון משמעותי עבור קהילת התכנון ועיצוב".



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il