TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

FXCM ישראל: "הפריצה מעל רף 3.80 הינה משמעותית ועשויה להקנות מומנטום חיובי לדולר-שקל בטווח הקרוב"


הדולר-שקל ביצע במהלך יום כיפור זינוק משמעותי במסחר בשוק הספוט העולמי ופרץ מעל מחסום 3.80 וטיפס עד לשיא של 3.8196, הרמה הגבוהה ביותר מאז 12 באוגוסט, וזאת בעקבות התחזקותו של הדולר בעולם, כאשר מדד הדולר רושם שיא של 7 חודשים על רקע הציפיות הגוברות שהפד יעלה את הריבית בדצמבר
מערכת טלנירי | 13/10/16, 09:51
בואו לדבר על זה בפורום ארה"ב
במחלקת המחקר של FXCM ישראל מציינים הבוקר:
"במהלך יום כיפור, בשעה שלא התקיים מסחר בישראל, ביצע הדולר-שקל זינוק משמעותי במסחר בשוק הספוט העולמי ופרץ מעל מחסום 3.80 וטיפס עד לשיא של 3.8196, הרמה הגבוהה ביותר מאז 12 באוגוסט, וזאת בעקבות התחזקותו של הדולר בעולם, כאשר מדד הדולר רושם שיא של 7 חודשים על רקע הציפיות הגוברות שהפד יעלה את הריבית בדצמבר. למעשה, לא פורסמו נתוני מקרו משמעותיים ביומיים האחרונים, וגם לא שמענו הצהרה יוצאת דופן מצד בכירים בפד.
ואולם, ההתאוששות של השטרלינג, ומסרי ההרגעה מצד ראש ממשלת בריטניה מאי שבריטניה לא תעזוב בצורה "אגרסיבית" את האיחוד האירופי, סייעו לדולר להתרומם מעלה. ואולם, אמש נסוג הדולר מעט לאחור וזאת בעקבות פרסום הפרוטוקולים מישיבת הפד האחרונה, ששוב חשפו את חילוקי הדעות והדילמות בקרב חברי הנהלת הפד בנוגע להעלאת הריבית. עם זאת, בשוק עדיין סבורים כי הפד יעלה את הריבית בדצמבר.
גם אם נתוני הצמיחה והאינפלציה מעורבים, אי העלאה עשויה לפגוע באמינות של הבנק הפדרלי בפני השווקים, וזאת לאחר אינספור ההתבטאויות מצד הבכירים בפד, ובראשם ילן, על הצורך בהעלאת ריבית.

ברמה הטכנית
הפריצה מעל רף 3.80 הינה משמעותית ועשויה להקנות מומנטום חיובי לצמד בטווח הקרוב. רמת 3.82 מהווה את ההתנגדות הטכנית המשמעותית הבאה".


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il