TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

עשור אבוד בשווקים המתעוררים


רק לפני 14 שנים וול סטריט התאהב במשקים המתעוררים הגדולים שרבים נראו כמו זוכים בטוחים. היום, אחרי ריצות ותהפוכות פתאומיות, ברוב המדינות המטבע נפל ומחק את הרווחים בשוקי המניות.
מערכת טלנירי | 6/8/15, 11:56
בואו לדבר על זה בפורום ארה"ב

ההיסטוריה של שווקים מתעוררים היא היסטוריה של גאות ושפל, אבל בעתיד הקרוב עשוי להחזיק משהו פרוזאי יותר: מועקה. משקיעים היום צריכים להתעמת עם מה שיכול להתברר כעשור אבוד של תשואות, עם ארבעה או חמש שנים ויותר של דשדוש.
"אלה השנים הרזות לאחר העשור בוננזה", אמר כלכלן בית הספר קנדי ​​באוניברסיטת הרווארד כרמן ריינהרט, אחד המומחים המובילים בעולם במשברים פיננסיים ובמדינות מתפתחות.

מדיניות הפד
לפני זמן לא רב ברזיל, רוסיה, הודו וסין - נחגגו כמנועי צמיחה העולמית.
עכשיו ברזיל ורוסיה במיתון עמוק שנגרם על ידי הקריסה בסחורות העולמית, ואילו סין מאיטה ונאבקת כדי לתמוך בשוק המניות השוקעות במהירות שלו.

הסיכוי של העלאת ריבית בארה"ב רק מוסיף לאפלוליות. מטבעות מהראנד הדרום אפריקאי רינגיט המלזי נפלו מחדש ביום רביעי בשל החשש שארה"ב עשויה להעלות ריבית כבר בספטמבר.

שארמה, הראש של מחלקת שווקים מתעוררים במורגן סטנלי הגיב לדברים: "זו חזרה לנורמליות".

"זה משבר בהילוך איטי", אמר בהנו בוואג'ה, ראש המחלקה הלונדונית של השווקים המתעוררים בקבוצת UBS AG. "אתגרים אמיתיים עומדים לפנינו."




טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il