TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

FXCM תמחל על הפסדיהם של מרבית הלקוחות שנפגעו בעקבות התנודתיות בפרנק


תיידע את הלקוחות הרלוונטיים על החלטתה ב-48 השעות הקרובות.
מערכת טלנירי | 29/1/15, 14:09
בואו לדבר על זה בפורום ארה"ב
FXCM (סימול בנסדא"ק: FXCM) הודיעה כי החליטה למחול על הפסדיהם של כ-90% מהלקוחות שספגו הפסדים ב-15 בינואר בעקבות החלטתו המפתיעה של הבנק של שוויץ שגרמה לתנודתיות שיא בפרנק השוויצרי. FXCM תיידע את הלקוחות הרלוונטיים על החלטתה ב-48 השעות הקרובות.

"FXCM עשתה מעל ומעבר כדי להגיע להחלטה זו, ואנו אסירי תודה לקהל לקוחותינו על הסבלנות והנאמנות שלהם בכל התהליך הזה," כך מסר מנכ"ל FXCM דרו ניב.

תנועת המחיר הקיצונית והמחסור בנזילות שנגרמו בעקבות החלטתו של הבנק של שוויץ לבטל את הקיבוע לאירו, היו חריגים באופן קיצוני וחסרי תקדים וגרמו לפעילים רבים בשוק לספוג הפסדים גדולים. אירועים אלה היו בלתי צפויים ומעבר לשליטתה של FXCM.

כמו כן, FXCM תפנה ללקוחות מסוימים (כגון לקוחות מוסדיים, לקוחות בעלי חשבונות גדולות, ולקוחות מנוסים שמחזיקים בדרך כלל במאזנים חיוביים גבוהים בחשבונותיהם) בבקשה לשלם את החוב שנגרם בעקבות הגירעון השלילי בחשבונותיהם, וזאת בכפוף להסכם המסחר המחייב של FXCM. קבוצה זו מייצגת כ-10% מכלל הלקוחות שנקלעו לגירעון שלילי, ומהווים בסך הכול כ-60% מסך החובות שנגרמו בעקבות האירוע.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il