TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

שבוע המסחר ננעל בשיא חדש, מדד המעו"ף עלה ל - 1,344.85 נקודות


מדד המעו"ף מסיים את שבוע המסחר בעליה קטנה וקובע שיא סגירה חדש, כאשר יום המסחר כולו מתאפיין במגמה מעורבת.
מערכת טלנירי | 21/11/13, 17:33
בואו לדבר על זה בפורום ארה"ב
יום המסחר האחרון לשבוע התאפיין במגמה מעורבת, בעקבות התנודתיות בבורסות של אסיה ואירופה. זאת לצד הדיווחים על אפשרות של מיזוג או כניסת משקיע לחברת טבע. חברת קמהדע הודיעה על כניסתה בשבוע הבא למדד ה- MSCI, מה שהביא לזינוק במניה.

מנית אפריקה ירדה היום בחדות, כמעט 7% בעקבות הדיווח על כך, שלא התקבל ההסכם בנוגע לאג"חים של החברה. מחזור המסחר היום הסתכם ב - 1.2 מיליארד שקל.
לאחר שהמסחר אמש בוול סטריט הסתיים בירידות קלות, הערב המסחר נפתח במגמה חיובית המתאפיינת בעליות קלות. נתוני האבטלה יעמדו במוקד המסחר בעיקר לאור העובדה שחלה ירידה של 21 אלף איש במספר דורשי העבודה. בנוסף, הפרוטוקולים של וועידת השוק הפתוח אשר בישרו כי חברי הפדרל ריזרב מעוניינים לצמצמם את תכנית הרכישות "באחת מהישיבות הקרובות".


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il