TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

דאסו סיסטמס מדווחת על תוצאות כספיות לרבעון השלישי של 2013


דאסו סיסטמס
צמיחה של %4 בהכנסות הרבעון השלישי, וצמיחה שנתית של %6 במונחי מטבע קבוע
מערכת טלנירי | 27/10/13, 20:03
בואו לדבר על זה בפורום ארה"ב
דאסו סיסטמס (Dassault Systèmes), חברת ה-3DEXPERIENCE, דיווחה על תוצאות כספיות (בלתי מבוקרות לפי IFRS) עבור הרבעון השלישי ולתשעת החודשים שהסתיימו ב- 30 בספטמבר 2013.

עיקר התוצאות הן:
•סך הכנסות של 496.1 (non IFRS) אירו לרבעון השלישי – צמיחה של 4 אחוזים.
•רווח תפעולי (non IFRS) לרבעון השלישי של 157 מיליון אירו
הכנסות חוזרות (שלא לפי IFRS) מתוכנה עלו ברבעון השלישי ב- 8%, וב- 9% בצמיחה שנתית (במונחי מטבע קבוע), והן מהוות 77% מכלל ההכנסות התוכנה.
•תזרים מזומנים תפעולי לתשעה חודשים עומד על 428 מיליון אירו.
•היעדים הפיננסיים (שלא לפי IFRS) של ההכנסות נקבעו בטווח של 555-575 מיליון אירו לרבעון הרביעי של השנה, ו- 2.06-2.08 מיליארד אירו עבור כלל שנת 2013. היעדים מתבססים על הרחבת מחזורי מכירות, מחיקת אינספטרה, והנחה לגבי שער חליפין חלש לדולר אמריקאי בהשוואה לאירו.
•יעדי רווח למניה עומדים על 0.97-1.02 עבור הרבעון הרביעי ו- 3.45-3.5 לשנת 2013.
ברנרד שארלס, נשיא ומנכ"ל דאסו סיסטמס, ציין: "תוצאות הרבעון השלישי משקפות שילוב של אירועים בעלי קישור לכלכלת מקרו חלשה. בעוד לקוחות לוקחים יותר זמן כדי לקבל החלטות לגבי השקעות, הצורך שלהם לקבל מוצר עדיף, חוויות, ולבצע שינוי בפעילות העסקית, הוא חזק מאי פעם".

"אנו נעים קדימה עם אסטרטגיית ה- 3DEXPERIENCE והיוזמות העסקיות שלנו בתחום המכירות, על ידי שדרוג הכשרות למגזרי תעשייה ומוצרים, וצמיחה באזורים נבחרים, ובפעילות העסקית והפיננסית - באמצעות מיקוד מתמשך בשיפור התפעול והיעילות, ובמחקר ופיתוח".

"בהיבט זה, השקת פתרון הענן למגזרי התעשייה, זוכה למשוב טוב מאוד מלקוחותינו לגבי מהירות וקלות תחילת עבודה, ועל חוויית משתמש חדשה לחלוטין עם IFWE compass. הדבר מאפשר ללקוחותינו להשתמש בפלטפורמת 3DEXPERIENCE כפלטפורמה עסקית אמיתית", אמר שארלס.

סך ההכנסות צמחו ב- 4 אחוזים (IFRS וללא IFRS) במונחי מטבע קבוע – בעיקר הודות לצמיחה חזקה מהכנסות חוזרות מתוכנה.

---
דאסו סיסטמס ישראל הוא הסניף הישראלי של חברת התלת ממד Dassault Systèmes, המספקת לעסקים ולאנשים כלים ליצירת עולמות וירטואליים לדמיין חידושים ברי קיימא. פתרונות ה-3DExperience של החברה משנים את הדרך בה מתכננים, מייצרים ומסופקים מוצרים. הפתרונות המשולבים של דאסו סיסטמס מקדמים אימוץ של חדשנות חברתית, ומרחיבים את האפשרויות לשפר את העולם האמתי באמצעות העולם הווירטואלי. הקבוצה מביאה ערך ליותר מ-150,000 לקוחות מכל הגדלים, בכל התעשיות, ביותר מ-140 מדינות.
CATIA, DELMIA, ENOVIA, SIMULIA, SolidWorks, 3DVIA, GEOVIA , EXALEAD, 3DSwYm ו-Netvibes הם סימנים מסחריים רשומים של דאסו סיסטמס או של חברות הבנות שלה בארה"ב ובמדינות נוספות. למידע נוסף על דאסו סיסטמס ישראל בקרו באתר: www.3ds.com\Israel.
.





טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il