TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

הבורסה באחד העם צפויה להיפתח במגמה מעורבת


לוגו הבורסה
פער הארביטראז' של המניות הדואליות הינו שלילי בשיעור של 0.17% הבורסה באחד העם צפויה להיפתח במגמה מעורבת
מערכת טלנירי | 3/3/13, 07:29
בואו לדבר על זה בפורום ארה"ב

הבורסה בתל אביב צפויה להיפתח בנטיה לירידות שערים על רקע מסחר במגמה מעורבת בסוף שבוע בבורסות העולם ומדדי ארה"ב ,מדד הדאו-ג'ונס עלה 0.25%, ה-S&P500 התחזק ב-0.22% ומדד הנאסד"ק הוסיף 0.31% לערכו. בסיכום שבועי, הדאו ג'ונס עלה 0.6%, מדד ה-S&P500 התחזק ב-0.2% והנאסד"ק הוסיף 0.3% לערכו.

ממשלת ארה"ב התכנסה ביום שישי שוב במטרה לנסות ולהגיע לפשרה בעניין קיצוץ התקציב. אובמה הצהיר מאוחר יותר בשידור חי כי הקונגרס התקשה להגיע לפשרה, ועל כן יקוצצו 85 מיליארד דולר מתקציב ארה"ב.
בנוסף פורסם נתון ההכנסה הפרטית וההוצאה הצרכנית. לאחר שנרשמה עליה של 2.6% במהלך חודש דצמבר, ירדה ההכנסה ב-3.6% בינואר. באשר להוצאה הצרכנית, נרשמה עליה של 0.2%, לאחר עליה דומה 0.2% בחודש דצמבר.
הבורסה מתאימה את שעות המסחר במניות ונגזרים לשווקים הבינלאומיים


הבורסה מתאימה את שעות המסחר במניות ונגזרים לשווקים הבינלאומיים.


  • בתקופות בהן הייתה חפיפה בשעות המסחר עם ארה"ב בשנת 2012 חל גידול במחזורי המסחר בבורסה

  • המסחר במניות ובנגזרים בימים ב'-ה' יסתיים ב-17:30, ובימי ראשון ב-14:30

  • לא תשתנה שעת סיום המסחר המסחר באג״ח ומק״מ

  • תוספת שבועית של 45 דקות למשך המסחר במניות ונגזרים וקיצור של 4 שעות במסחר באג"ח ומק"מ

  • FXCM ישראל: "המפנה בשוק העולמי גדע את התיקון של הדולר-שקל"
    נראה כי השבוע מתקיימת קורלציה חזקה בין המסחר בדולר העולמי לבין הדולר-שקל, ועל כן המשך הסנטימנט החיובי בשווקים והביקוש למטבעות בעלי תשואה גבוהה צפויים לחזק את השקל על פני הדולר.

    המסחר על הזהב ננעל בירידה של 0.4%, למחיר של 1,572 דולר לאונקיה. החוזים על הנפט סיימו את המסחר בירידה של 1.5%, למחיר של 90.68 דולר לחבית.

    מניות במרכז

    חברת כאל מסכמת את 2012 עם רווח נקי של 209 מיליון ₪
    גידול של כ- 20% במצבת כרטיסי האשראי החוץ בנקאיים של החברה בהשוואה לתקופה המקבילה אשתקד
    חברת כאל סיימה את שנת 2012 עם רווח נקי של 209 מיליון ₪, ירידה של כ- 8% ביחס ל- 229 מיליון ₪ בתקופה המקבילה אשתקד.
    מחזור העסקאות בכרטיסי כאל עמד בשנת 2012 על 53.5 מיליארד ₪, בהשוואה ל- 49.5 מיליארד ₪ בתקופה המקבילה אשתקד, גידול של 8.1%.

    חברת Teradata, החברה המובילה בעולם בפתרונות אנליטיים מבוססי נתונים, הודיעה על גידול של 13% בהכנסותיה בשנת 2012 יחסית לשנה הקודמת. בניכוי השינוי בשערי המטבע עלו הכנסותיה של Teradata ב- 2012 ב- 15%. הגידול ברווח למנייה (non-GAAP) היה אף יותר גדול ועלה ב- 23%, בהשוואה לרווח למניה בשנה הקודמת.

    ריט 1 חברת אדרי-אל ישראל נכסים הודיעה היום כי התקשרה בהסכמים עם ריט 1 למכירת 50% מאחזקתה בקניון דיזנגוף סנטר בתל אביב תמורת 145 מיליון ש"ח ו- 25% מאחזקתה בקניון "שמונה סנטר" בקרית שמונה תמורת 27 מיליון ש"ח. כמו כן תרכוש ריט 1 25% מאחזקתה של החברה בחלק ממגרש הסמוך לקניון שמונה סנטר המיועד למסחר ומשרדים. בנוסף, לריט 1 הזכות למשך תקופה מסוימת, לרכישת 25% נוספים מקניון שמונה סנטר ומהמגרש הסמוך לו.

    הצלחה להנפקת האופציות של אינסוליין: גייסה 4.6 מיליון שקלים באופציות
    ביקוש יתר של פי 4 ופרמיה של כ - 17% על מחיר ההצעה בהנפקה.
    החברה השלימה לפני יומיים גיוס נוסף בהיקף של כ- 3.6 מיליון שקלים ממנכ"ל אינסוליין גרמניה ומקבוצת משקיעים זרים. הגיוס בוצע בפרמיה של 10% על מחיר הסגירה הממוצע של המניה בשבעת ימי המסחר שלאחר מועד אישור ההשקעה, שהינו - 3.37 שקלים למניה. ב-4 החודשים האחרונים גייסה החברה כ- 14 מיליון שקלים

    טיפ לסוחר : למי שחושב שהולך לצאת תרחיש דובי בשווקים אפשר לפתוח פוזיציה על אופ קול על מדד הVIX שעלול לתת תשואה יפה,או מרווח יורד שכרגע זול באופן יחסי לשנים האחרונות.
    (מטרת הטיפ היא אינפורמציה בלבד, ובשום אופן אין לראות בו הצעה או ייעוץ לרכישה ו/או מכירה ו/או החזקה של הנכסים הפיננסיים המתוארים )


  • טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

    פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

    שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


    RSS
    - מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il