TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

ההפסד לחטיבת ההוצאה לאור של ניוז קורפ: 2.1 מיליארד ד'


ענקית המדיה ניוז קורפ שבשליטת רופרט מרדוק מתכננת להתפצל לשתי חברות נפרדות, אחת המתמקדת בתחום ההוצאה לאור של עיתונים וספרים, ושנייה שתתמקד בתחום הבידור, ושתכלול את רשת הטלוויזיה פוקס ואולפני הסרטים.
מערכת טלנירי | 24/12/12, 11:36
בואו לדבר על זה בפורום ארה"ב

"התוצאות הכספיות של חטיבת ההוצאה לאור ממחישה את אחת הסיבות מדוע זהו רעיון טוב לפצל את החברה", אמר דיויד בנק, אנליסט מדיה של RBC קפיטל מרקטס, בראיון לסוכנות הידיעות בלומברג.
חברת ההוצאה לאור החדשה תשמור על השם ניוז קורפ, ואילו החברה שחדשה שתכלול את פעילות הבידור של החברה תישא את השם פוקס גרופ. רוברט תומסון, מקורבו של מרדוק המשמש כיום כעורך הראשי של סוכנות הידיעות דאו ג'ונס וכעורך מנהל של העיתון "וול סטריט ג'ורנל" - הנמצאים בבעלות ניוז קורפ - יהיה המנכ"ל של חברת ההוצאה לאור החל מתחילת 2013.
האתגר העיקרי של תומסון יהיה לשקם את חברת ההוצאה לאור, אשר סובלת מירידה ברווחים ומהשלכותיה של פרשת האזנות הסתר בעיתונים בבריטניה, פרשה שהובילה לסגירת הצהובון "ניוז אוף דה וורלד" בשנה שעברה. עם זאת, לחברה יהיה מאזן נקי, ללא חובות ועם "ערימות מזומנים גדולות מאוד", אמר מרדוק בחודש יוני, כאשר ניוז קורפ הודיעה בראשונה על כוונתה להתפצל לשתי חברות נפרדות.

"רבים מכם יודעים שכל חיי התמסרתי לכוח של המילה הכתובה", כתב בתחילת החודש מרדוק במזכר לעובדים. "הייתי עד לרעב של אנשים לסיפורים כתובים היטב ובעלי הבחנות חדות, סיפורים שלא רק מספקים מידע, אלא גם תובנות. הרעב הזה חי וקיים גם כיום; המשימה האישית שלי היא לשרת ולספק את הצורך האנושי בתובנות כמיטב יכולתי", כתב מרדוק.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il