TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

אלן גלמן מונה למנהל הכספים הראשי הגלובלי של Better Place


רכב
מינויו של גלמן הוא צעד נוסף בהיערכות החברה למעבר לשלב המסחרי בפעילותה העסקית
מערכת טלנירי | 1/11/12, 10:27
בואו לדבר על זה בפורום ארה"ב
Better Placeהודיעה היום על מינוי של אלן גלמן למנהל הכספים הראשי הגלובלי של החברה. גלמן יכנס לתפקידו בתחילת ינואר 2013. בחמש השנים האחרונות כיהן גלמן כמנהל הכספים הראשי של חברת בזק וכמשנה למנכ"ל החברה.
מדובר במינוי הראשון של אוון תורנלי, מנכ"לBetter Place , במטרה לחזק את שדרת ההנהלה לקראת המעבר לשלב המסחרי בפעילותה הגלובלית של החברה. יחד, תורנלי וגלמן מביאים לBetter Place ניסיון עשיר בניהול חברות גלובליות וציבוריות. גלמן יהיה אחראי על גיבוש האסטרטגיה הפיננסית של החברה והובלתה ברחבי העולם.

אוון תורנלי מנכ"ל חברת Better Place: "מינויו של גלמן לתפקיד מנהל הכספים הראשי של החברה נועד לחזק את צוות ההנהלה הגלובלי שיוביל את החברה אל השלב הבא, השלב המסחרי שבו נגדיל את מאגר לקוחות החברה. אני בטוח שניסיונו הכלכלי של גלמן יתרום לחוסן הפיננסי של החברה תוך כדי צמיחתה בשנים הקרובות. יש לנו קבוצה של משקיעים שממשיכים להאמין בנו ובפוטנציאל האדיר של החברה והמינוי של אלן גלמן הוא נדבך נוסף שיוביל אותנו להצלחה ".

אלן גלמן: "אני שמח להצטרף לחברה כשהיא עוברת לשלב המסחרי ונרגש מההזדמנויות העסקיות העומדות בפנינו. בחודשים שקדמו למינוי הרשמי בחברה ערכתי לה מעין בדיקת נאותות עצמאית והתרשמתי מהפתרון הטכנולוגי שהחברה מציעה, מהאנשים שמובילים אותה ומעתידה העסקי . השלב הבא של החברה יתמקד בהגדלת מאגר הלקוחות וביצירת שותפויות חדשות שימצבו את Better Place בלב התעשייה שתעביר את העולם לתחבורה חשמלית".

רקע על אלן גלמן:
אלן גלמן בעל יותר משלושים שנות ניסיון בעולם הפיננסים. בתפקידו הקודם כאמור כיהן כמשנה למנכ"ל ומנהל הכספים הראשי של חברת בזק. לפני שהגיע לבזק שימש כמשנה למנכ"ל ומנהל הכספים הראשי של קבוצת דלק, בנוסף כיהן בדירקטוריון של דלק רכב. לפני תפקידו בקבוצת דלק שימש כמנהל הכספים הראשי בחברת פרטנר. בשלוש השנים שקדמו לכך שימש כסמנכ"ל כספים וסגן נשיא של חברת ברק תקשורת ולפני כן כחשב בחברת סלקום.
רקע על חברת Better Place:
Better Place החברה המובילה בעולם לתשתית טעינה לרכב חשמלי. החברה מציעה מודל חדשני שמאפשר לנסוע ברכב חשמלי ללא הגבלת טווח באמצעות תחנות החלפת סוללה. בנוסף, מקימה ומתפעלת תחנות החלפת סוללה ועמודי טעינה ציבוריים ופרטיים. בבטר-פלייס מצבעים בגאווה על כך שהחברה הצליחה להרכיב בזמן שיא את כל החלקים הנכונים במודל הרכב החשמלי המצויד בסוללה מתחלפת- החברה השלימה את פריסת תחנות ההחלפה ברחבי הארץ, פס הייצור של הפלואנס Z.E פועל כסדרו, ומאות מכוניות כבר נוסעות על הכביש, כאשר מערכות הניווט והטעינה עובדות בשטח בסנכרון מלא.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il