TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

היוונים נחושים: בידינו נתונים המוכיחים שמדיניות הצנע נכשלה


יוון
משלחת של נציגי האיחוד האירופי וקרן המטבע הבינ"ל הגיעה ליוון לראשונה מאז הבחירות האחרונות; ביוון מקווים כי הבנקים יוכלו להנות משימוש ישיר בכספי קרנות החילוץ, בדומה לאישור שניתן לספרד ואירלנד
מערכת טלנירי | 4/7/12, 08:08
בואו לדבר על זה בפורום ארה"ב
משלחת של נציגי ה"טרויקה" - קרן המטבע הבינלאומית, הבנק האירופי והנציבות האירופית - הגיעה היום לאתונה לראשונה מאז הבחירות ביוון, כדי לדון בהמשך יישום הצעדים עליהם סוכם בתכנית החילוץ השנייה ליוון בפברואר.


הורסט רייכנבאך, ראש צוות האיחוד האירופי לשיקומה של יוון באמצעות הקרנות האירופיות, אמר כי יוון חייבת לשים בעדיפות גבוהה את תשלומי הפיגור שצברה מול ספקים מקומיים שונים, כדי לספק להם את הנזילות הדרושה ולמנוע מהם לפשוט רגל.

מנגד, עיתון קתמריני מצטט גורם בממשלת יוון שאמר כי הממשלה תציג לטרויקה "נתונים שלא ניתן לערער עליהם, שמוכיחים את המבוי הסתום שאליו נקלעה יוון בשל צעדי המדיניות הצנע" שהוטלו עליה. "המידע הזה משמש כנשק שלנו ויאפשר לנו להציג הצעות אלטרנטיביות, ואנחנו מאמינים שנצליח בדרך החדשה שתאושר".

ראש המפלגה הסוציאל דמוקרטית פאסוק, אוונגלוס וניזלוס, אמר היום כי הוא מקווה שיוון תוכל להנות מההסכם המאפשר לקרנות החילוץ להעביר כספים ישירות לבנקים בגוש היורו, ולא דרך רכישת חוב ממשלתי. עד כה תקף ההסכם לספרד, אירלנד ואיטליה.


אוונגילוס אמר כי אם השינוי יחול גם על יוון, הוא יוכל להוריד את החוב הלאומי שלה, העומד על 330 מיליארד יורו, בכ-50 מיליארד יורו. יו"ר פאסוק הציג גם תכנית פעולה בת 10 נקודות לכלכלת יוון, הכוללת כיבוד של הסכם המדינה עם הנושים הבינלאומיים שלה, עם הארכתו לשלוש שנים.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il