TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

שר התיירות חתם על הסכם שיתוף פעולה עם עמיתו מהודו המבקר בישראל


היעד: הכפלת מספר התיירים בין שתי המדינות תוך 3 שנים
מערכת טלנירי | 25/6/12, 11:16
בואו לדבר על זה בפורום ארה"ב
שר התיירות, סטס מיסז'ניקוב, חתם היום עם עמיתו מהודו, סובוד קנת סהאי (Subodh Kant Sahai), על מזכר שיתוף פעולה לקידום התיירות בין שתי המדינות.

שני השרים הציבו יעד של הכפלת מספר התיירים בין הודו לישראל בתוך 3 שנים.
שר התיירות מיסז'ניקוב אמר כי הדרך לעשות זאת היא, בין היתר, באמצעות הוספת קווי תעופה ליעדים מבוקשים בהודו מלבד למומביי, והכוונה היא לדלהי לגואה, ולכלכותה. כמו כן מתכוונים השרים לפעול בקרב חברות התעופה הפרטיות, כל אחד בארצו, במטרה לקדם הפעלת טיסות צ'רטר בין שתי המדינות.

בהודו יש כ-200,000 חדרי מלון ומחסור של כ-200,000 חדרי מלון נוספים, אמר סובוד קנת סהאי, והזמין משקיעים ישראלים לבנות בתי מלון בהודו. שר התיירות של הודו הוסיף, כי בהודו מאמצים את הצהרת ה-20G- כי ענף התיירות הוא מנוע מרכזי בצמיחה כלכלית. לדבריו, בהודו הבינו כי התיירות מעלה את שיעור התעסוקה בקרב מעמד הפועלים, נשים ותושבי הפריפריות.

השרים החליטו להקים פורום שיורכב מנציגים משני המשרדים ליישום החלטות ההסכם בהקדם. כמו כן, הודו מעוניינת ללמוד מישראל כיצד לפתח תיירות כפרית על ידי שיטות ומערכת ייחודיות שפותחו בארץ ואילו ישראל שמה דגש על הוספת טיסות מהודו לישראל.

לישראל מגיעים מדי שנה כ-40,000 תיירים מהודו. מנתוני משרד התיירות עולה כי התיירות מהודו לארץ מכניסה למשק הישראלי כ-160 מיליון שקלים בשנה.





טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il