TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

איטליה-מודי'ס הורידה דירוג ל-26 בנקים במדינה


איטליה
סוכנות הדירוג נימקה את המהלך בצעדי הצנע וברפורמות של הממשלה, שמכבידים על התחזית הכלכלית לאיטליה בטווח הקרוב; מבין הבנקים נמצא גם בנק אוניקרדיט, הגדול במדינה
מערכת טלנירי | 17/5/12, 07:02
בואו לדבר על זה בפורום ארה"ב
סוכנות הדירוג מודי'ס הורידה את דירוג האשראי של 26 בנקים באיטליה, בהם הבנק הגדול במדינה אוניקרדיט, זאת עקב התחזית הכלכלית הקודרת למשק האיטלקי והירידה ברווחי המגזר הבנקאי.


דירוג האשראי של אוניקרדיט נחתך ברמה אחת ל-A3, מסרה מודי'ס בהודעה שפירסמה אתמול. אינטסה, הבנק השני בגודלו, ספג גם הוא הורדה אחת בדירוג ל-A3. בנקים אחרים במדינה ספגו הורדות דירוג של עד ארבע רמות.

"הבנקים האיטלקים נמצאים במצב רגיש במיוחד בתנאים הנוכחיים שעלולים להביא להידרדרות באיכות הנכסים שלהם, לירידה נוספת ברווחים ולגישה מוגבלת למימון בשוק", הסבירה מודי'ס את הורדת הדירוג הגורפת. "הסיכונים הללו מחריפים לאור חששות המשקיעים בנוגע לנטל החוב של ממשלת איטליה, שתרמה למצב הקשה לו נקלעו הבנקים האיטלקים".

החזקות הבנקים האיטלקים באג"ח הממשלתיות של איטליה זינקו בחודשיים הראשונים של 2012 ב-28% ל-267 מיליארד יורו, בעוד הבנק המרכזי של אירופה הזרים טריליון יורו למגזר הפיננסי באמצעות תכנית הלוואות החירום שלו לשלוש שנים. התשואה על האג"ח לחמש שנים, בהן מחזיקה אוני קרדיט בהיקף של 1.5 מיליארד יורו, זינקה בכמעט אחוז תוך שלושה חודשים ל-5.83%. "צעדי הצנע של הממשלה האיטלקית והרפורמות המבניות מעיבות על התחזיות הכלכליות לעתיד הקרוב של המדינה", סיכמה סוכנות הדירוג בדו"ח שפירסמה.














טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il