TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

מנצ'סטר סיטי מתכוונת למכור 20 שחקנים בחודשים הקרובים


מנצסטר סיטי
קרלוס טבז, אחד המרוויחים הגדולים בקבוצה, צפוי להימכר כבר בינואר, ככל הנראה למילאן האיטלקית. העסקה הזאת, שתכניס לסיטי עשרות מיליוני ליש"ט ותחסוך לקבוצה את שכר העתק של החלוץ הארגנטיני, תהווה בלון חמצן משמעותי למועדון
מערכת טלנירי | 27/11/11, 18:43
בואו לדבר על זה בפורום ארה"ב
מנצ'סטר סיטי, מוליכת הפרמיירליג, שדיווחה בשבוע שעבר על הפסדי שיא בכדורגל העולמי של קרוב ל-200 מיליון ליש"ט, עובדת על תוכנית קיצוצים שאמורה להפחית באופן ניכר את ההפסדים של המועדון. הקבוצה מעסיקה כיום 63 כדורגלנים מקצועניים (23 מושאלים לקבוצות אחרות), והשאיפה שלה היא למכור או לסיים את ההתקשרות עם לפחות 20 שחקנים במהלך שני חלונות ההעברות הקרובים. סגל שיכלול 40 עד 43 שחקנים יעזור לסיטי להפחית את היקף המשכורות שלה, שהסתכם אשתקד ב-174 מיליון ליש"ט (סכום הגבוה ב-21 מיליון ליש"ט מסך הכנסות המועדון).

קרלוס טבז, אחד המרוויחים הגדולים בקבוצה, צפוי להימכר כבר בינואר, ככל הנראה למילאן האיטלקית. העסקה הזאת, שתכניס לסיטי עשרות מיליוני ליש"ט ותחסוך לקבוצה את שכר העתק של החלוץ הארגנטיני, תהווה בלון חמצן משמעותי למועדון.

במקביל, עובדים במועדון על הגדלה משמעותית של הסכמי החסות והפרסום, ויחד עם ההכנסות שיגיעו העונה מההשתתפות בצ'מפיונס ליג, בקבוצה מאמינים שהעונה הנוכחית תסתיים עם הפסדים של פחות מ-100 מיליון ליש"ט.

אלו כמובן נתונים שלא מספיקים על מנת להתיישר עם הדרישות של אופ"א, שעשויה לסלק כבר בעונת 2014/15 מהמפעלים שלה מועדונים שיירשמו הפסדים חריגים. יחד עם זאת, אופ"א צפויה להקל בעונשים של קבוצות שיוכיחו כי הן נמצאות בנתיב של צמצום הפסדים ומעבר לאיזון תפעולי, ובעיקר על זה בונים כרגע בסיטי.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il