TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

אספן גרופ: ביקושים גבוהים במכרז המוסדי להנפקת אג"ח של הקבוצה

הקבוצה זכתה לביקושים בהיקף של כ-300 מיליון שקל, מתוכם בחרה להיענות לכ-150 מיליון שקל.

שלומי עקריש, מנכ"ל אספן גרופ: "אנו מודים למשקיעים על ההיענות הגבוהה למכרז המוסדי. הביקושים מבטאים לראייתנו את אמון המשקיעים בהנהלה ובאסטרטגיה החדשה של הקבוצה, להרחבת פעילותה בישראל בתחומי הנדל"ן המניב המסחרי והמגורים".

אספן גרופ, המתמחה בתחומי הנדל"ן המניב המסחרי והמגורים, השלימה בהצלחה את השלב המוסדי בהנפקת סדרת אג"ח חדשה (סדרה ''). במסגרת השלב המוסדי זכתה החברה לביקושים גבוהים בהיקף כולל של כ-300 מיליון שקל, מתוכם בחרה החברה ב -150 מיליון שקל, בריבית בשיעור מירבי של 4.29% צמוד למדד. השלב הציבורי של ההנפקה צפוי להתקיים בימים הקרובים.

אג"ח סדרה י' של החברה הינה סדרה חדשה, צמודה למדד, במח"מ של כ-5.5 שנים, מדורגת A- (תחזית יציבה) על ידי S&P מעלות, ומועד פירעונה הסופי הוא 30 יוני 2033. את ההנפקה מובילה איפקס הנפקות בשיתוף אקטיב חיתום, גיזה חיתום, מנורה חיתום, אוניקס קפיטל, יוניקורן קפיטל, ווליו בייס וקומפאס רוז קפיטל פ.א. בע"מ.

הקבוצה נמצאת בתנופת פעילות בהתאם ומקדמת ארבעה פרויקטים בהקמה שבבעלותה: מרכז מסחרי באשקלון, קומת מסחר באצטדיון סמי עופר, הקמת המרלו"ג האוטומטי הגדול במזרח התיכון באשדוד, והקמת פרויקט בנס ציונה הכולל משרדים, מסחר ומעונות סטודנטים. לאחרונה חתמה הקבוצה באמצעות חברת הבת רייק נדל"ן (50%), על הסכם לרכישת השליטה (51%) בחברת דיוויד לנדמרק במטרה להרחיב את פעילותה גם לתחום הייזום למגורים, בנוסף לפעילות ההתחדשות העירונית שהיא מקדמת.

אספן גרופ, הינה קבוצה הפועלת בתחום הנדל"ן המניב המסחרי והמגורים בישראל וכן מחזיקה בפורטפוליו נכסים מניבים בהולנד. נכון לסוף רבעון שני 2025 לקבוצה פורטפוליו נכסים משמעותי בהיקף של כ-382 אלף מ"ר.


בתחום ההתחדשות העירונית פועלת הקבוצה באמצעות אחזקתה (50%) בחברת רייק נדל"ן, ולאחר השלמת עיסקת לנדמרק, תחל הקבוצה לפעול גם בתחום הייזום למגורים. בשנה האחרונה הושלמה העברת כ-29% ממניות הקבוצה לידי חברת א.ש. אוסטרליה ישראל שבשליטת שלומי עקריש ואבן ניומן, שהינה כיום בעלת המניות המרכזית באספן גרופ. מנכ"ל הקבוצה הינו מר שלומי עקריש והיו"ר הוא מר גיא פרג.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il