TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

קבוצת FWD תשקיע כ- 90 מיליון ₪ בצ'יינה מוטורס לפי שווי חברה של 360 מיליון ‎

קבוצת FWD תשקיע כ- 90 מיליון ₪ בצ'יינה מוטורס לפי שווי חברה של 360 מיליון ₪ (270 מיליון לפני הכסף) ובהשלמת העסקה תחזיק ב- 25% בצ'יינה מוטורס
קבוצת FWD (פלורידה, ארה"ב), נכנסת לראשונה לישראל עם השקעה אסטרטגית בחברת צ'יינה מוטורס. ההשקעה בהיקף של 25 מיליון דולר (כ- 90 מיליון ₪), נעשתה לפי שווי חברה של 360 מיליון ₪ (270 מיליון לפני הכסף), בהשלמת ההשקעה תחזיק FWD ב- 25% בצ'יינה מוטורס.

ההשקעה של FWD בצ'יינה מוטורס מהווה הבעת אמון בשוק הישראלי ובפוטנציאל ההתפתחות והצמיחה של צ'יינה מוטורס. המהלך צפוי להוות מנוף משמעותי להתרחבות של צ'יינה מוטורס הן בהשקעות והן בפיתוח מוצרים תחת מותג הבית -"רודיום". ההשקעה תאפשר לחברה לחזק את פעילותה בתחום התחבורה.

לדברי טימותי ג'ונסון מקבוצת FWD: "דווקא בעת הזו, כאשר ישראל מתמודדת עם אתגרים ביטחוניים מורכבים, אנו בקבוצת FWD רואים חשיבות עמוקה בהבעת אמון בכלכלה הישראלית ובחוסנה. ההשקעה בצ'יינה מוטורס היא שילוב של החלטה עסקית לצד מחויבות ערכית ליזמות הישראלית, ליציבותה וחדשנותה. אנו גאים להיות חלק מהצמיחה של חברה ישראלית, ומאמינים כי שותפות כזו תביא לתרומה משמעותית גם לשוק המקומי וכן לפתיחת הזדמנויות עסקיות נוספות עבור קבוצת FWD".


אודות קבוצת FWD:
קבוצת FWD פועלת בתחומי הביטוח, הבריאות והנדל"ן. הקבוצה דוגלת בחזון אסטרטגי ייחודי, בגישה חדשנית ובמחויבות למצוינות. בתחום הבריאות, קבוצת FWD מניעה חדשנות באמצעות מתקנים רפואיים מתקדמים ותוכניות בריאות, בתחום הנדל"ן היא מנהלת ויוזמת למעלה מ-2000 יח"ד, שטחי מסחר, ושימושים מעורבים בניו יורק ובפלורידה.


אודות צ'יינה מוטורס:
צ'יינה מוטורס, בשליטת איש העסקים הישראלי יצחק קויפמן, החלה את דרכה כיבואנית אוטובוסים מסין ותוך שנים ספורות הובילה את שוק האוטובוסים בישראל עם נתח שוק של כ- 30%. כיום, צ'יינה מוטורס מפתחת את מותג האוטובוסים העצמאי "רודיום" הכולל אוטובוסים חשמליים ואוטובוסים מונעים בדיזל מדגמים שונים לתחבורה הפרטית ולתח"צ. צ'יינה מוטורס מחזיקה כיום בשליטה בחברת "תנופה" מפעילת תחבורה ציבורית באשכולות פרוזדור ירושלים ושומרון, ובחברות נוספות.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il