TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

נקסט ויז'ן מדווחת על קבלת הזמנה בהיקף הגבוה בתולדות החברה‎

נקסט ויז'ן קיבלה הזמנה במסגרתה תספק ללקוח פתרונות צילום מתקדמים בהיקף של כ-10 מיליון דולר
נקסט ויז'ן חברה טכנולוגית המפתחת, מייצרת ומשווקת פתרון צילומי, יום ולילה מיוצב לכלים קרקעיים ואוויריים כדוגמת מיקרו ומיני מזל"טים ורחפנים, בעלות יחס משקל/גודל וביצועים מהטובים בעולם, מדווחת על קבלת הזמנה לרכישת מצלמות ומוצרים נוספים של החברה בתמורה לסך כולל של כ-10 מיליון דולר.

נקסט ויז'ן תספק את מלוא ההזמנה, באופן הדרגתי, במהלך השנים 2023 - 2024. שיעור של 10% מהתמורה תשולם כמקדמה ויתרת התמורה תשולם במספר תשלומים, בהתאם למועדי אספקת המוצרים ללקוח בתוך 30 ימים לאחר מועד אספקת המוצרים בכל משלוח.

עסקה זו מצטרפת לעסקאות מהותיות קודמות לרכישת מצלמות ומוצרים נוספים של החברה, כך שמתחילת שנת 2023 דיווחה נקסט ויז'ן על שבע הזמנות מלקוחות בהיקף כולל של כ-27 מיליון דולר.
צבר ההזמנות, עליו דיווחה החברה נכון לסוף הרבעון הראשון לשנת 2023, נאמד בכ-25.4 מיליון דולר, גבוה ב-36% מצבר ההזמנות נכון לסוף שנת 2022, שהסתכם בכ-18.6 מיליון דולר.

יו"ר נקסט ויז'ן, חן גולן: "אנו ממשיכים לפעול להמשך הרחבת וגיוון קהל לקוחותינו לצד הגדלת היצע הפתרונות שאנו מספקים. עסקאות בסדר גודל, דוגמת העסקה עליה אנו מדווחים היום, מחזקות מאוד את מעמדה העסקי והתחרותי של החברה ואת ההכרה הבינלאומית לה זוכה החברה. אנו פועלים להמשך צמיחה רווחית מהירה, זאת על מנת להגיע ליעד צמיחה בשנת 2023 בשיעור של כ-70% ולהגיע למכירות של כ-44.2 מיליון דולר".


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il