TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

חשד: חברת כוח אדם התחמקה מתשלום היטל עובד זר בסך של כ-28 מיליון ₪ ‎‎

החקירה בעניינה של חברת "אלון מאגרי אנוש לבניין בע"מ" נפתחה בעקבות ביקורת פקיד שומה רחובות ומנוהלת על ידי פקיד שומה חקירות מרכז.
בעלים של חברת "אלון מאגרי אנוש לבניין בע"מ", המספקת עובדים זרים לענף הבנייה, נעצר אתמול יחד עם מבקר החברה ומנהלה בפועל בחשד להתחמקות מתשלום היטל העסקת עובד זר. על פי החשד, בשנים 2018 – 2021 העסיקה החברה עובדים זרים ודיווחה עליהם כאילו היו עובדים ישראלים. בכך, התחמקה החברה מתשלום של כ-28 מיליון ₪.

מאז 2003, קובע החוק כי מעסיק חייב בהיטל של 15% מסך ההכנסה של עובד זר. החוק קובע כי מעסיק שלא ישלם את ההיטל יראו בו כמי שניכה מס במקור ולא שילם אותו לרשויות המס.

החקירה בעניינה של חברת "אלון מאגרי אנוש לבניין בע"מ" נפתחה בעקבות ביקורת פקיד שומה רחובות ומנוהלת על ידי פקיד שומה חקירות מרכז. החקירה ביססה חשדות כנגד בעל החברה, אלי יונס, מנהלה בפועל, דורון זמן, ומבקר החברה, רו"ח יעקב דבורי, שחתם על הדו"חות שהגישה החברה לרשויות המס.

אתמול הובאו שלושת החשודים בפני בית משפט השלום בתל אביב ושוחררו בתנאים מגבילים. חקירתם נמשכת.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il