TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

יום המיחזור של ישראל 2022: 48% מהישראלים מפרידים פסולת למיחזור


צילום באדיבות Beko -
סקר שביקש לבחון את עמדות הציבור בישראל בכל הקשור לשמירה על איכות הסביבה, ולמידת נכונותו לפעול בנושא.

לכבוד יום המיחזור של ישראל שיחול השבוע, חושף מותג Beko נתונים מעודדים מתוך סקר שביקש לבחון את עמדות הציבור בישראל בכל הקשור לשמירה על איכות הסביבה, ולמידת נכונותו לפעול בנושא.


תוצאות הסקר מראות כי בקרב הישראלים קיימת מודעות גבוהה למשבר האקלים. 61% מהישראלים מודאגים ממשבר האקלים והשפעתו על החברה האנושית.

לזכות הישראלים יאמר - קרוב לכלל הציבור (89%) בישראל מבצעים פעולות יומיומיות למען השמירה על איכות הסביבה ובעיקר צמצום השימוש בפלסטיק חד-פעמי (64%) וצמצום בזבוז המים (58%). אחריהם צוינו הפרדת פסולת למחזור (48%) וחיסכון בצריכת אנרגיה (44%).

רוצים יותר
נתון משמח נוסף העולה מתוצאות הסקר מראה כי 86% מהישראלים מבצעים באופן יומיומי יותר מפעולה אחת למען השמירה על איכות הסביבה. 57% מאלה שפועלים בקביעות למען השמירה על הסביבה, מבצעים שלוש פעולות ויותר, 19% מבצעים שתי פעולות ו-13% מבצעים פעולה אחת. 11% בלבד מהישראלים מודים כי אינם נוהגים לבצע פעולות למען איכות הסביבה ביומיום.


עוד עולה מהסקר כי 74% מכלל הציבור בישראל היו רוצים לעשות יותר למען הסביבה כשהחסמים העיקריים המונעים מהם לעשות כך הם בעיקר חוסר בזמן (47%) ובכסף (44%).


ישנם גם מי שמעידים על חוסר רצון כגורם המונע מהם לעשות יותר למען השמירה על הסביבה (11%) ומי שמעידים כי אין שום דבר שמונע מהם לעשות יותר (8%).

" Beko פועלת ברחבי העולם ובישראל תחת אג'נדה ברורה ומחייבת לנושא הקיימות ולפעולות התורמות לשמירה על איכות הסביבה, ובעצמנו אנו מקדמים את נושא הקיימות והמיחזור על ידי ייצור חלקים עבור מוצרינו מפסולת ממוחזרת.


במפעלים שלנו אנו עושים שימוש בקליפות ביצים, רשתות דייג שנמשו מהים ועוד, מהם אנו מייצרים חלקים המותקנים במכשירי החשמל הביתיים שלנו.


המיחזור הוא נדבך אחד באג'נדה ובתהליכי הייצור שלנו, כשלצידו אנחנו מפתחים טכנולוגיות מתקדמות וחדשניות המאפשרות למשתמש לחסוך במשאבי טבע כגון מים וחשמל. ביצוע הסקר בישראל הוא חלק מהאג'נדה ומהמחויבות שלנו ברחבי העולם ושמחנו לראות שבישראל, מידת האחראיות האישית של האדם הפרטי כלפי העולם היא גבוהה וכך גם המודעות לשמירה על כדור הארץ.


 ב-BEKO אנחנו מחויבים לשמירה על הסביבה ופועלים לפיתוח טכנולוגיות מתקדמות ומוצרי חשמל המיוצרים מחומרים ממחוזרים ומתכלים.


 אנחנו שמחים להביא לישראל את מוצרי Beko המסייעים בשמירה על איכות הסביבה ונמשיך לפעול גם בעתיד על מנת לשמור על העולם ולהפוך אותו לירוק יותר", מסביר גיהן ישין, מנכ"ל Beko ישראל.

הסקר נערך על-ידי מכון המחקר גיאוקרטוגרפיה בקרב 512 גברים ונשים, בגילאי 18 ומעלה, המהווים מדגם ארצי ומייצג של האוכלוסייה הבוגרת במדינת ישראל, המחוברים לאינטרנט.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il