TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

חברת קולאב סקוור (COLAB SQUARE) המספקת מעטפת הוליסטית לחברות מדעי החיים בתחילת דרכן

מתרחבת ופותחת מרכז פעילות חדשני בפארק העסקים החכם קיסריה
קולאב סקוור מציעה ללקוחותיה חללי מעבדה מוכנים לעבודה, משרדים, ציוד מתקדם, שירותים משלימים וטיפול בתהליכים ואישורים רגולטוריים - הכל כדי לאפשר לחברות מדעי החיים בתחילת דרכן לפעול, לצמוח ולצלוח את פעילות הליבה במחקר ופיתוח, מבלי לאבד זמן ומשאבים יקרים

פארק העסקים החכם בקיסריה הדוגל בחדשנות, קידמה, מדע וטכנולוגיה, מצרף לשורת לקוחותיו את קולאב סקוור - חברה ייחודית, המספקת ליזמים וסטארט אפים בתחום מדעי החיים את כל התשתית הנדרשת לתחילת פעילות מחקר ופיתוח ליבה - ללא הדאגות, הטרחה וההוצאות הכספיות הכבדות הכרוכות בכך.
לאחרונה, חתמו קולאב סקוור והחברה לנכסי קיסריה אדמונד בנימין דה רוטשילד על הסכם שכירות, לפיו תשכור קולאב סקוור שטח של כ-1,300 מ"ר ב'קמפוס גרניט', קומפלקס הכולל 3 מבני היי טק מתקדמים בחלקו הצפוני של פארק העסקים. הסכם השכירות נחתם ל–5 שנים עם אופציות הארכה ל–5 שנים נוספות. שלוש החברות הראשונות שכבר הבטיחו את מקומן במרכז החדש של קולאב סקוור בפארק, צפויות להתחיל בפעילות בחודש מאי.
ירון ברייטמן, מנכ"ל קולאב סקוור: "אני מודה לצוות החברה לנכסי קיסריה על תהליך הקבלה המובנה, הנעים והזריז לפארק. זה לא אנחנו שחשובים, אלא החברות החדשות שיעבדו במתחם החדש שלנו. מטרתנו הראשונה היא לאפשר ולהנגיש לחברות צעירות – אשר מגבלות זמן, תקציב ורגולציה מתעלות אותן במקרים רבים לפתרונות תת-אופטימליים – סביבת עבודה מעולה בסטנדרטים של חברות גדולות. יתרה מזו, לחברות הללו יש פוטנציאל להוות את הגרעין הראשוני לצמיחת תעשייה ביוטכנולוגית ענפה בפארק העסקים קיסריה, כמו גם בהמשך, כאשר הן גדלות ומתבססות".
מיקי קליגר, יו"ר החברה לפיתוח והחברה לנכסי קיסריה, ציין: "קידמה, חדשנות ומצוינות הם הערכים המובילים של האקוסיסטם הייחודי של פארק העסקים החכם שלנו בקיסריה ומהבחינה הזו חברות כמו קולאב סקוור, מתאימות התאמה מלאה לחזון של הברונית אריאן דה רוטשילד לעתידו של הפארק שמהווה היום בית חם
לכ-230 חברות ומפעלים מהמובילים בתחומם, ואבן שואבת למיטב החברות במשק הישראלי כמו גם לתאגידים בינלאומיים מובילים."
מיכאל כרסנטי, מנכ"ל החברה לפיתוח והחברה לנכסי קיסריה: "אנו מודים לד"ר סלעית צבאן, סמנכ"לית הטכנולוגיות, ולירון ברייטמן, המנכ"ל של קולאב סקוור וגאים על בחירתם להקים את מרכז הפעילות הנוסף שלהם אצלנו בפארק. בזכות החיבור עם קולאב סקוור מעתה יוכל הפארק להוות אלטרנטיבה מצוינת עבור יזמים, סטארט אפים ומיזמים בתחום מדעי החיים הנמצאים בתחילת דרכם ומחפשים סביבת עבודה שתעניק להם תחת היכולות של קולאב סקוור מענה הוליסטי ותשתית מלאה לכל צרכיהם מא' עד ת'".
ד"ר סלעית צבאן, סמנכ"לית הטכנולוגיות של קולאב סקוור מוסיפה: "הסינרגיה בין החברה לנכסי קיסריה לקולאב סקוור באתר החדש שלה בפארק העסקים החכם קיסריה תאפשר ללקוחות שלנו ליצור חברות המורכבות ממקצוענים המגיעים מהמרכז ועד הצפון – באתר מו"פ אחד. בתעשיית הביוטק, כידוע, לתשתית הפיסית (המעבדה) בה מבוצעים הניסויים – אין תחליף וירטואלי ולכן המיקום האסטרטגי של הסניף החדש שלנו בקיסריה הוא כל כך חשוב".
את המו"מ מטעם החברה לנכסי קיסריה הובילו רן אלישע, סמנכ"ל החברה לנכסי קיסריה, אורן זילברשטיין, מנהל אגף המניבים, וישי קרניאל, מנהל הנכסים, יחד עם עו"ד גליה זיסקינד-שפיגל וטל לוי ממשרד טולצ'ינסקי מרציאנו כהן לויצקי ושות'. מטעם קולאב סקוור הובילו את המו"מ ירון בריטמן וד"ר סלעית צבאן, ביחד עם עו"ד אמנון דרדיק ממשרד דרדיק-גרוס.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il