TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

הנהלת חברת באפ טכנולוגיות פתחה הבוקר את המסחר לרגל הרישום בבורסה בתל אביב


לוגו הבורסה
באפ טכנולוגיות הוקמה בשנת 2018 והינה חברת תוכנה העוסקת בפיתוח והפעלת פלטפורמת מועדון לקוחות לשחקני משחקי וידאו ברחבי העולם.
הבוקר (15.8.21) פתחה הנהלת באפ טכנולוגיות את המסחר, לרגל הרישום בבורסה לניירות ערך.

החברה מפעילה תוכנית לתגמול שחקנים המשתמשים בפלטפורמה של החברה, על ידי בחינת האירועים המתרחשים במשחק והענקת נקודות נאמנות עבור הישגיהם ומשך השימוש במשחקים. הפלטפורמה ניתנת להורדה ללא עלות ועיקר הכנסותיה של החברה מגיעות מפרסום בפלטפורמה והכנסות נוספות מדמי שימוש ממנויי פרימיום.

החברה הנפיקה לגופים המוסדיים בדרך של הצעה לא אחידה ולציבור הרחב בדרך של הצעה אחידה מניות וכתבי אופציה בסכום של כ- 31 מיליון שקל לפי שווי חברה של כ-126 מיליון שקל.

מניית החברה צפויה להיכנס בתום יום המסחר של ה-7 באוקטובר, 2021 במסגרת המסלול המהיר לחברות חדשות למדדי הבורסה: ת"א-צמיחה, ת"א טק-עילית, ת"א גלובל-בלוטק ות"א-טכנולוגיה.

עילי דה בר, מנכ"ל באפ טכנולוגיות וממייסדי החברה אמר: ״אנו שמחים להצטרף לבורסה בת"א, מודים למשקיעים על הבעת האמון ורואים בהנפקה אבן דרך חשובה בהתפתחות החברה. שוק הגיימינג העולמי הוא שוק ענק שנמצא בצמיחה משמעותית, אסטרטגיית החברה היא לפעול להמשך הצמיחה המואצת בפעילותה, בין היתר באמצעות הרחבת שיתופי הפעולה העסקיים, שיפור מתמיד של הטכנולוגיה והגברת פעילות השיווק וההפצה."

דרורית וילנאי, מנהלת יחידת ההנפקות בבורסה אמרה: "באפ טכנולוגיות מצטרפת ל- 15 החברות החדשות הנכללות בתת הענף "תוכנה ואינטרנט" של הבורסה, הכולל 32 חברות בשווי של כ- 90 מיליארד שקל ואנחנו מאחלים להנהלת החברה ולעובדיה הצלחה כחברה ציבורית, הן לטובת המשקיעים שנתנו אמון בחברה והן לטובת המשק הישראלי כולו."

בתמונה מימין לשמאל: חני שטרית בך, מנהלת המחלקה הכלכלית בבורסה; אופיר גרטנר, מייסד, יו"ר דירקטוריון ומנהל פעילות עסקית של באפ טכנולוגיות; אופיר שרעפי, מייסד ומנהל תפעול באפ טכנולוגיות; עילי דה בר, מייסד ומנכ"ל באפ טכנולוגיות ודרורית וילנאי, מנהלת יחידת ההנפקות בבורסה.

קרדיט צילום: קובי וולף


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il