TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

איתמר מדיקל מדווחת על תוצאות הרבעון השני של 2021


איתמר מדיקל
הכנסות גדלו ב-41% ל-12.6 מיליון דולר. מכירות WatchPATTM בארה"ב גדלו ב-53% ל-10.1 מיליון דולר
מעלה תחזית מכירות שנתית ל-2021 לטווח שבין 53 ל-54 מיליון דולר;

החברה תקיים שיחת ועידה היום בשעה 15:00 שעון ישראל


קיסריה, ישראל, 10 באוגוסט 2021, איתמר מדיקל (NASDAQ & TASE: ITMR) מדווחת היום על תוצאותיה הכספיות לרבעון השני של 2021.

"תוצאות הרבעון השני מדגימות המשך צמיחה כאשר טכנולוגיית WatchPAT ממשיכה לזכות בהכרה כבטוחה ואפקטיבית לבדיקה ביתית של דום נשימה בשינה", ציין נשיא ומנכ"ל איתמר מדיקל, גלעד גליק. "שוק השינה בארה"ב ממשיך להיות גורם הצמיחה המשמעותי ביותר שלנו, עם צמיחה דו ספרתית כמעט בכל אזור במהלך הרבעון. בנוסף, התחלנו לראות את התועלת שבסגירת קודי השיפוי הזמני של המתחרים G-0399 שפגע ביתרון שלנו בכמה מדינות אצל קבלני מדיקייר, המכסה כ-60% ממוטבי מדיקייר, עובדה שסוללת את הדרך לעוד נתחי שוק ושיפור מהותי של המיצוב התחרותי שלנו בשוק. בעסקי השינה לקרדיולוגיה שלנו, אנו שמחים לראות כי איגוד הרופאים הקרדיולוגיים האמריקאי, ה-AHA, פרסם בפעם הראשונה הצהרה רשמית על חשיבות ניהול דום נשימה בשינה בטיפול קרדיולוגי. אנו מעודדים מאוד מההזדמנות ההולכת וגוברת שלנו להיות חלק משמעותי משוק המוערך ב-2.7 מיליארד דולר בארה"ב".

"אנו רואים מומנטום מתמשך עם כניסתנו למחצית השנייה של 2021, אשר נותן לנו את הביטחון להעלות את תחזית המכירות השנתית שלנו. ההשקעה בצמיחה ארוכת טווח נותרה בראש סדר העדיפויות, וחשוב מכך, יש לנו את המשאבים הכספיים לכך", סיכם גליק.


דגשים לרבעון השני של 2021 והישגים אחרונים

ההכנסות עמדו על 12.6 מיליון דולר, גידול של 41% לעומת הרבעון המקביל אשתקד.
הכנסות ה-WatchPAT בארה"ב עמדו על 10.1 מיליון דולר, גידול של 53% לעומת הרבעון המקביל אשתקד.
איתמר מדיקל הוסיפה 121 לקוחות WatchPAT ONE חדשים, כולל 84 לקוחות חדשים לאיתמר מדיקל.
שיעור הרווח הגולמי על בסיס Non-IFRS עמד על 73%, בהשוואה ל-70% ברבעון השני של 2020 ול-72% ברבעון הראשון של 2021.
החברה מעלה את תחזית המכירות ל-2021 לטווח שבין 53 ל-54 מיליון דולר, המייצג צמיחה של 29% עד 32% בהשוואה להכנסות שנת 2020.
החברה מינתה את Brad Fluegel כחבר בדירקטוריון.
החברה השיקה שיפור לקו המוצרים של WatchPAT ONE בכנס SLEEP 2021: WatchPAT ONE עם SleepPath™ על מנת להרחיב את היקף האבחון ולבצע אוטומציה של הבדיקה הביתית.

התוצאות הכספיות ברבעון השני של 2021

ההכנסות ברבעון השני של 2021 גדלו ב-41% ל-12.6 מיליון דולר, בהשוואה ל-8.9 מיליון דולר ברבעון השני של 2020. הצמיחה בהכנסות נבעה בעיקר מגידול במכירות ה-WatchPAT בארה"ב.

הכנסות ה-WatchPAT ברחבי העולם ברבעון השני של 2021 עלו ב-52% ל-12 מיליון דולר, בהשוואה ל-7.9 מיליון דולר ברבעון המקביל ב-2020.

הכנסות ה-WatchPAT בארה"ב ברבעון השני של 2021 גדלו ב-53% ל-10.1 מיליון דולר, בהשוואה ל-6.6 מיליון דולר ברבעון המקביל ב-2020, בעיקר כתוצאה ממכירות WatchPAT ONE ומכירות WatchPAT Direct. מכירות המוצרים המתכלים והמתחדשים, כולל WatchPAT ONE, היוו כ-77% מסך מכירות ה-WatchPAT בארה"ב ברבעון השני של 2021, בהשוואה ל-78% ברבעון המקביל אשתקד.

הרווח הגולמי גדל ל-8.9 מיליון דולר, בהשוואה ל-6.0 מיליון דולר ברבעון השני של 2020. שיעור הרווח הגולמי עלה ל-71%, בהשוואה ל-68% ברבעון המקביל ב-2020. שיעור הרווח הגולמי על בסיס Non-IFRS עלה ל-73%, בהשוואה ל-70% ברבעון המקביל ב-2020. השיפור בשיעור הרווח הגולמי נובע בעיקר מירידה עקבית בעלויות הייצור של WatchPAT ONE, הגברת היעילות והפחתת עלויות בתהליך הייצור.

ההפסד התפעולי ברבעון השני של 2021 עמד על 4.6 מיליון דולר, בהשוואה ל-3.2 מיליון דולר ברבעון השני של 2020. הגידול בהפסד התפעולי נובע בעיקר מגידול בהוצאות התפעוליות, וקוזז בחלקו על ידי גידול בהכנסות. הגידול בהוצאות התפעוליות נבע בעיקר מהגורמים הבאים:

הוצאות מכירה ושיווק גדלו ב-26% ל-7.5 מיליון דולר, בהשוואה ל-5.9 מיליון דולר ברבעון השני של 2020, בשל גידול בהוצאות הקשורות לכוח אדם גידול בהוצאות עקב חידוש הטיסות וגידול בתשלומי ייעוץ בקשר לשיפוי מחברות ביטוח בארה"ב, אוסטרליה, סין ויפן.

הוצאות מחקר ופיתוח גדלו ב-145% ל-3.4 מיליון דולר, בהשוואה ל-1.4 מיליון דולר ברבעון השני של 2020, בעיקר בשל הוצאות של 1.1 מיליון דולר הקשורות במחקר ופיתוח של טכנולוגיית ניטור חולה מרחוק (RPM) (כולל הפחתה של נכסים לא מוחשיים בהיקף של 0.4 מיליון דולר) הקשורות ברכישת הנכסים הטכנולוגיים מ-Spry, גידול בכוח אדם לתמיכה בפיתוח, בעיקר של פלטפורמת הבריאות הדיגיטלית, וגידול בתשלום מבוסס מניות.

הוצאות הנהלה וכלליות גדלו ב-39% ל-2.7 מיליון דולר, בהשוואה ל-1.9 מיליון דולר ברבעון השני של 2020, בעיקר בשל גידול בשכר והוצאות נלוות עקב גידול בכוח אדם, גידול בפרמיות הביטוח של דירקטורים ונושאי משרה, גידול בהוצאות משפטיות, כולל בגין ליטיגציה מסחרית שיזמה החברה כדי להגן על קניין רוחני שלה.

על בסיס Non-IFRS, ההפסד התפעולי ברבעון השני של 2021 הסתכם ב-3.1 מיליון דולר, בהשוואה ל-2.4 מיליון דולר ברבעון המקביל ב-2020. ההפסד התפעולי על בסיס Non-IFRS אינו כולל כ-1.5 מיליון דולר בתשלומים מבוססי מניות, פחת והפחתות של רכוש קבוע ונכסים בלתי מוחשיים, שינוי בהפרשה לחובות מסופקים ואבודים והוצאות חד פעמיות, בהשוואה ל-0.8 מיליון דולר של הוצאות דומות ברבעון המקביל ב-2020.

ההפסד הנקי ברבעון השני של 2021 הסתכם ב-4.7 מיליון דולר, בהשוואה ל-3.2 מיליון דולר ברבעון השני של 2020.

על בסיס Non-IFRS, ההפסד הנקי ברבעון השני של 2021 עמד על 3.2 מיליון דולר, בהשוואה ל-2.4 מיליון דולר ברבעון השני של 2020. ההפסד הנקי על בסיס Non-IFRS ברבעון השני אינו כולל כ-1.5 מיליון דולר בתשלומים מבוססי מניות, פחת והפחתות של רכוש קבוע ונכסים בלתי מוחשיים, שינוי בהפרשה לחובות מסופקים ואבודים והוצאות חד פעמיות, בהשוואה ל-0.8 מיליון דולר של הוצאות דומות ברבעון המקביל ב-2020.

נכון ליום 30 ביוני, בידי החברה מזומנים ושווי מזומנים ופיקדונות בנקאיים לזמן קצר בהיקף של 73.0 מיליון דולר.

אודות איתמר מדיקל בע"מ
איתמר מדיקל עוסקת במחקר, פיתוח, מכירות ושיווק של מכשירים רפואיים לא פולשניים לאבחון הפרעות נשימה בשינה ומשתמשת בפלטפורמה רפואית דיגיטלית המאפשרת רצף טיפול בניהול דום נשימה בשינה, בדגש על שוק הקרדיולוגיה. החברה מציעה פיתרון שינה כולל המסייע לרופאים לספק ניהול כולל של הפרעות נשימה בשינה במגוון סביבות קליניות, כדי לייעל את הטיפול בחולים ולהפחית את עלויות הבריאות. מוצר הדגל שלה, מבוסס טכנולוגית ®PAT, הינו מכשיר ה-™WatchPAT, שהינו מכשיר לשימוש ביתי לאבחון הפרעות נשימה בשינה. פלטפורמת הבריאות הדיגיטלית שלה, כולל ™CloudPAT ו- ™SleePATH, מאפשרת ניהול מלא ורציף של מסלולי הטיפול בסביבה מורכבת. איתמר מדיקל מציעה גם את מוצר ה- ™EndoPAT, מכשיר מאושר FDA לבדיקת תפקוד של האנדותל ולהערכת הסיכון למחלות לב ומחלות לב וכלי דם אחרות. איתמר מדיקל הינה חברה ציבורית הנסחרת בנאסד"ק ובבורסה בתל אביב. היא ממוקמת בקיסריה, ישראל והמטה בארה"ב נמצא באטלנטה, ג'ורג'יה. למידע נוסף בקר באתר https://www.itamar-medical.com/.
מידע צופה פני עתיד
הודעה זו כוללת מידע צופה פני עתיד, כהגדרת מונח זה בחוק ניירות ערך, התשכ"ח-1968 וחוקי ניירות ערך אחרים החלים על ניירות ערך בישראל ובארה"ב. מידע צופה פני עתיד הוא מידע בלתי וודאי כלפי העתיד המבוסס על אינפורמציה או הערכות הקיימות בחברה וכולל כוונות או הערכות של החברה נכון למועד פרסום דוח זה, או שאינו תלוי רק בחברה. ההנחות תלויות בגורמים חיצוניים ומקרו כלכליים שאין לחברה כל יכולת השפעה עליהם או שיכולת ההשפעה עליהם מוגבלת. בין היתר, השימוש בביטויים כגון "אומדנים", "תוכניות", וביטויים דומים או פעלים עתידיים או מותנים מהווה בדרך כלל מידע צופה פני עתיד ולא עובדות היסטוריות. למשל, כאשר כאשר הודעה זו דנה בהרחבת השימוש ב WatchPATTM, זהו מידע צופה פני עתיד. יתכן שמידע זה, כולו או חלקו, לא יתממש או יתממש באופן שונה מהותית.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il