TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

אלכסנדר וורשסבקי, לשעבר הממונה על ענייני הגז והנפט במשרד האנרגיה


אלכסנדר וורשבסקי קרדיט: יח"צ
מונה ליועץ לשותפות "הזדמנות ישראלית" הציבורית
אייל שוקר, מנכ"ל "הזדמנות ישראלית": מינויו של וורשבסקי והנסיון הרב והמגוון אותו הוא מביא, יחד עם קופת המזומנים של השותפות, נועדו לאפשר ל"הזדמנות ישראלית" לנצל הזדמנויות בתחום חיפושי הגז והנפט

שותפות חיפושי הגז והנפט הציבורית "הזדמנות ישראלית" (סימול: ISRAEL OP L) הודיעה היום על מינויו של אלכסנדר וורשבסקי, לשעבר הממונה על ענייני הנפט והגז במשרד האנרגיה, לתפקיד יועץ לשותפות. במסגרת זו וורשבסקי יהיה אמון על הצד המקצועי בכל הקשור לאקספלורציה, הפיתוח וההפקה של נכסי הגז בהם שותפה "הזדמנות ישראלית". בנוסף, וורשבסקי יהיה שותף בצוות הפיתוח של השותפות ויקח חלק בבחינת נכסים ובהחלטות לאילו פרוייקטים נוספים השותפות תיכנס. זאת תוך ניצול התמחותו בתחומי הגאופיזיקה והגיאולוגיה. בנוסף, השותפות הודיעה כי וורשבסקי יהיה אמון על הצד המקצועי בכל הקשור לכניסה של השותפות להשקעות בתחום האנרגיות המתחדשות, ככל שהחברה תחליט להיכנס לתחום זה והרגולציה תאפשר זאת.

וורשבסקי כיהן בשורה ארוכה של תפקידים בתחומי הגז והנפט בשירות הציבורי. בין השאר כיהן כממונה על המכרות והמחצבים במשרד האנרגיה, כמנהל תחום מערכות מידע גיאוגרפיות במשרד וכממונה על ענייני הגז והנפט. בתפקידו האחרון כיהן וורשבסקי כמנהל רשות הגז הטבעי וכיו"ר המועצה לענייני משק הגז הטבעי ברשות הגז הטבעי. בחודשים האחרונים מכהן וורשבסקי כמנכ"ל חברת א.י.ו. גיאו-אנרג'י בע''מ המתמחה בייעוץ בתחום תשתיות אנרגיה וחיפושי נפט וגז . יצויין כי זהו הממונה השני לענייני הגז והנפט המצטרף ל"הזדמנות ישראלית", לאחר שד"ר יעקב מימרן מונה כדירקטור בשותפות.

"הזדמנות ישראלית" מחזיקה כיום בפורטפוליו נרחב של רישיונות ימיים בישראל. השותפות מחזיקה ב-21% מחזקת "ישי", מאגר חוצה גבולות המהווה חלק ממאגר "אפרודיטה" הקפריסאי. המאגר הוכרז כ"תגלית" ע"י משרד האנרגיה כאשר על פי פרסומי המשרד כמות הגז ב"ישי" מוערכת ב- 10-12 BCM גז טבעי. בנוסף השותפות מחזיקה בארבעת הרישיונות הימיים 55,56,61,62 (מקבץ D) בשיעור של 20% לצד חברת אנרג'יאן המחזיקה את יתרת הבעלות ומשמשת כמפעילת הרישיונות. בשטח הרישיונות נמצא בין היתר פרוספקט "עוז" אשר בוצע בו סקר סיסמי תלת ממדי. ע"פי דוח NSAI שפורסם, פוטנציאל הפרוספקט הוא כ 2.5 TCF גז טבעי וכ- 255 מיליון חביות ((best estimate. פרוספקט הנפט הינו הרדוד ביותר במים הכלכליים של ישראל בשכבת הCretaceous.

לאחרונה דיווחה השותפות על חתימת הסכם לשיתוף פעולה עם אלון גז פיתוח אנרגיה. על פי ההסכם, שתי החברות ישתפו פעולה באיתור ובחינת הזדמנויות השקעה בנכסי נפט וגז מפיקים ביבשה בארה"ב.

אייל שוקר, מנכ"ל הזדמנות ישראלית: "תחום חיפושי הגז והנפט נהנה מהתעוררות בתקופה האחרונה, כתוצאה מכך מצד אחד המחירים מזנקים ומצד שני ישנו מעבר לאנרגיות מתחדשות. מצב זה מייצר הזדמנויות השקעה, בארץ ובארה"ב. מינויו של וורשבסקי והנסיון הרב והמגוון אותו הוא מביא, יחד עם קופת המזומנים של החברה, נועדו לאפשר ל"הזדמנות ישראלית" לנצל הזדמנויות אלה."


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il