TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

עודד גולן מונה למנכ"ל דור אלון מקבוצת אלון רבוע כחול


עודד גולן צילום: תמר מצפי
עודד גולן, המנכ"ל לשעבר של דור אלון טכנולוגיות גז (דור גז), נבחר לכהן כמנכ"ל החדש של דור אלון - קבוצת האנרגיה, הקמעונאות והנדל"ן שבשליטת אלון רבוע כחול, בבעלות איש העסקים מוטי בן משה.
גולן, 42 (נ+3) שליווה את בן משה בעסקיו בישראל ובעסקי האנרגיה שלו בחו"ל כ-8 שנים , הינו בעל תואר ראשון בכלכלה וניהול, ותואר ראשון ושני במשפטים. הוא יחליף את עמית זאב שיפרוש מהקבוצה בעוד מספר חודשים.
גולן, איש אמונו של בן משה, כיהן מאז סמוך לרכישת קבוצת אלון רבוע כחול , כדירקטור באלון רבוע כחול, יו"ר בי לוגיסטיקה, דור אלון ודור גז, לקח חלק בהיגוי התכניות האסטרטגיות לפיתוח העסקי של הקבוצה. במהלך השנתיים האחרונות שימש גולן כסמנכ"ל הסחר של רשת הסופרמרקטים "אושר עד".
קודם שהצטרף לקבוצת בן משה, שימש עודד גולן ככלכלן בית הזיקוק של פז באשדוד.
יו"ר דור אלון, ישראל יניב, הביע סיפוק על חזרתו של גולן לפעילות במסגרת הקבוצה "בתקופת כהונתו כמנכ"ל דור גז, הנהיג עודד את החברה להישגים משמעותיים ביותר עם גידול ניכר במצבת הלקוחות ובשורת הרווח. והייתה לו תרומה חשובה לפיתוח עסקי הקבוצה בתפקידיו כדירקטור. אין לי ספק כי יחד עם צוות המנהלים המיומן והמסור יוביל עודד גולן את דור אלון להישגים רבים נוספים, בכל תחומי הפעילות, שאותם הוא כבר מכיר על בוריים"


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il