TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

מניית ויקטורי בשיא כל הזמנים


צילום: עומר וידר
המכירות לתקופה עלו ב-32.5% לשיא של 592 מיליון שקל, המשקף קצב שנתי של כ-2.4 מיליארד שקל
בניטרול יישום תקן IFRS16 עמד הרווח הנקי על 15.4 מיליון שקל, עליה של 45.9%
תזרים מזומנים מפעילות שוטפת מתחילת השנה עמד על 127.5 מיליון שקל
הרשת מונה, נכון ל-30.6.20 59 סניפים ולאחר מועד הדוח פתחה החברה סניף בצמח

לסניפים שנפתחו במרץ לא היתה השפעה על הצמיחה בתוצאות הרבעון עקב חולשת הקניונים. ההנהלה צופה כי סניפים אלה יתרמו בהמשך לצמיחה בתוצאות, לצד פתיחת סניפים נוספים. לחברה אמצעים נזילים בסך 124 מיליון שקל למימוש הזדמנויות לצמיחה

אייל רביד, מנכ"ל ויקטורי: "גם ברבעון השני הצגנו תוצאות שיא המשקפות צמיחה לקצב מכירות של כ-2.4 מיליארד שקל. הצמיחה נובעת ממספר גורמים ביניהם כניסת לאזורים שלא היינו פעילים בהם, חשיפה לציבור צרכנים חדשים, נאמנות מלקוחות ותיקים ולקוחות חדשים שהתנסו בחווית הקניה ברשת וכן מעלייה ברכישה באינטרנט, אשר הובילו לעלייה בנתח השוק של ויקטורי. צמיחת הרשת תומכת בהמשך שיפור תנאי הסחר ורווחיות גולמית עולה שמובילה לשיפור בכל הפרמטרים התפעוליים, ולראייה, היקף הרווח במחצית הראשונה של 2020 דומה להיקף הרווח של כל שנת 2019.

"לויקטורי קופת מזומנים של 124 מיליון שקל ותזרים שוטף של 127 מיליון שקל מתחילת השנה מעידים על איתנותה הפיננסית של הרשת ויכולתה לממש הזדמנויות צמיחה על ידי רכישת רשתות מתחרות או סניפים בודדים, זאת לצד תוכנית סדורה של פתיחת סניפים באזורים חדשים. בהסתכלות קדימה, גם המחצית השניה של 2020 צפויה להיות חזקה על רקע צמיחה בהכנסות ועליה בנתח השוק ובהיקף הרווחים של הרשת."

יבנה, 20 באוגוסט 2020 – ויקטורי רשת סופרמרקטים (ת"א: וקטר), הפועלת כרשת שיווק קמעונאי בתחום המזון בשיטת הדיסקאונט ומציעה סל קניות מוזל לצרכן תוך התייחסות לתחרות המקומית בסביבת כל אחד מ-60 סניפיה ברחבי הארץ, מדווחת על תוצאות הרבעון השני לשנת 2020.

המכירות לרבעון השני של 2020 הסתכמו לשיא של 592 מיליון שקל, עליה של 32.5% בהשוואה לכ-447 מיליון שקל ברבעון המקביל 2019. הגידול במכירות נבע מפתיחת סניפים חדשים ומגידול בפדיון חנויות זהות. קצב המכירות ברבעון מוביל את החברה לקצב מכירות שנתי של כ-2.4 מיליארד שקל.

הפדיון בחנויות זהות במהלך הרבעון גדל בכ-10.6%, בהשוואה לפדיון בחנויות זהות במהלך הרבעון המקביל אשתקד, וכן הציגה הרשת גידול בחנויות זהות של 14.2% עבור המחצית הראשונה של השנה. הפדיון הממוצע למ"ר במהלך הרבעון עלה ל-8.8 אלפי ש"ח למ"ר לעומת פדיון ממוצע של כ-8.2 אלפי ש"ח למ"ר ברבעון המקביל אשתקד. הפדיון הממוצע למ"ר בחנויות זהות במהלך הרבעון עלה ל-9 אלפי ש"ח למ"ר, לעומת פדיון ממוצע של כ-8.2 אלפי ש"ח למ"ר ברבעון המקביל אשתקד.

הרווח הגולמי ברבעון השני של 2020 חצה רף רבעוני של 150 מיליון שקל והסתכם לשיא של 151 מיליון שקל, עליה של 34.4%, בהשוואה ל-112.5 מיליון שקל בתקופה המקבילה בשנת 2019. שיעור הרווח הגולמי עלה ל-25.5% לעומת 25.2% בתקופה המקבילה אשתקד.

הרווח מפעולות רגילות לפני הוצאות (הכנסות) אחרות הסתכם לשיא של 24 מיליון שקל, עליה של 48.2% בהשוואה ל-16.2 מיליון שקל ברבעון המקביל אשתקד. שיעור הרווח מפעולות רגילות לפני הוצאות (הכנסות) אחרות חצה רף של 4% ועמד על 4.1% בהשוואה לשיעור של 3.6% ברבעון המקביל אשתקד.

הרווח הנקי לתקופה הסתכם ל-12.7 מיליון שקל, בהשוואה לכ-8.4 מיליון שקל בתקופה המקבילה אשתקד. שיעור הרווח הנקי בתקופת הדוח עמד על 2.1% , בהשוואה ל-1.9% בתקופה מקבילה אשתקד. הרווח הנקי הושפע לשלילה מיישום תקן IFRS16, שבנטרולו הרווח הנקי הסתכם ל-15.5 מיליון שקל, עליה של 45.9%. מתחילת השנה, החברה דיווחה על שיא בתזרים חיובי מפעילות שוטפת שעמד על 127 מיליון שקל.

יתרת מזומנים ושווי מזומנים ונכסים פיננסיים לזמן קצר ליום 30 ביוני 2020 הסתכמה בכ-124 מיליון שקל. הנזילות הגבוהה מאפשרת לחברה להמשיך להתפתח, לנצל הזדמנויות ולהרחיב את פעילותה.

ההון העצמי, נכון ליום 30 ביוני 2020 עמד על 285.7 מיליון שקל. מהמאזן. העליה בהון העצמי נובע בעיקר מהרווח הנקי השוטף של החברה ומחלוקת דיבידנד.

ויקטורי מפעילה כיום 60 סניפים יחד עם הסניף בצמח שנפתח לאחר מועד הדוח. החברה ממשיכה לבחון את המשך הרחבת הרשת באמצעות רכישת פעילות מרכולים ברחבי הארץ.

אודות ויקטורי
ויקטורי רשת סופרמרקטים בע"מ פועלת כקבוצה בתחום השיווק הקמעונאי והסיטונאי בתחום המזון בישראל, באמצעות חברות בת הפועלות בשיטת הדיסקאונט – מחירים זולים לצרכן הפרטי. ויקטורי מפעילה היום 60 סופרמרקטים (לא כולל הסניף האינטרנטי), המשתרעים על שטחי מכירה של כ-70 אלף מ"ר אלפי מ"ר בפריסה ארצית. בעלי השליטה בחברה הם מר חיים רביד, המכהן כסמנכ"ל כספים, מר אייל רביד, המכהן כמנכ"ל החברה ומר אברהם רביד, המכהן כסמנכ"ל פיתוח עסקי. צביקה ברנשטיין - רו"ח ועו"ד, מכהן כיו"ר הדירקטוריון של החברה. משרדי ההנהלה של ויקטורי נמצאים ביבנה. http://www.abavictory.com


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il