| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| תשואה שנתית לטוול של 4שנים כל 4 שנים הכפלת ההשקעה (סינתיים עלתה 25% מהנמוך (39$)בשלשה ימים רווחי המסחר ברבעון השלישי: יההו 14 בנובמבר 2022 14:57 Trade Desk, Inc. (TTD)2 סיכום על המניה מי שלא מכיר The Trade Desk היא חברת פרסום פרוגרמטית מובילה עם מייסד-מנכ"ל בעל חזון. שנת 2022 היתה שנה קשה לתעשיית הפרסום, ובכל זאת TTD המשיכה לשמח משקיעים עם תוצאות חזקות. היא המשיכה במומנטום זה ברבעון השלישי, והביסה את הערכות האנליסטים בנוחות הן על ההכנסות והן על הרווח למניה. אם כבר, אני חושב שהרוחות הנגדיות המאקרו-כלכליות הנוכחיות מספקות ל-The Trade Desk יותר הזדמנויות מאשר כישלונות. The Trade Desk (NASDAQ:TTD) מוביל את המטען בעולם של פרסום הדורש יותר שקיפות. זה היה חסר מאוד בגלל הדומיננטיות של גנים מוקפים חומה כגון Alphabet (GOOG) (GOOGL) ו- Meta Platforms (META). ה-Trade Desk גדל למובילה אמיתית של Ad-Tech, וכאשר פרסום דיגיטלי (במיוחד טלוויזיה מחוברת) ממשיך לתפוס נתח גבוה יותר מדולרי הפרסום העולמיים, אני חושב שהחברה הזו ממוקמת להועיל מאוד. דסק המסחר הוא שותף טכנולוגי למשרדי פרסום אחד הצעדים המהירים והקלים ביותר לצמצום העלויות שעסקים יכולים לנקוט הוא להפחית את הוצאות הפרסום, וזה הגיוני כאשר הצרכן מוציא פחות בגלל העלאות ריבית וקשיים מאקרו-כלכליים. זה, לפחות בחלקו, מסביר מדוע מניות The Trade Desk צנחו ביותר מ-50% במהלך 12 החודשים האחרונים. The Trade Desk הוא מנהיג שמספק כל פעם מחדש - אז האם הוא הצליח לעשות זאת בסביבות הקשות ביותר? בואו נסתכל. סקירת הרווחים ברבעון השלישי של דסק המסחר החל מלמעלה, ההכנסות ברבעון השלישי של The Trade Desk צמחו ב-31% בשנה ל-395 דולר, והגיעו לפני הערכות האנליסטים של 387 דולר. אין לזלזל בחוזקה של תוצאה זו בסביבה המקרו-כלכלית הנוכחית, כפי שאמר המייסד והמנכ"ל ג'ף גרין בשיחת הרווחים לרבעון השלישי: ההכנסות ברבעון השלישי של Trade Desk ניצחו את הערכות האנליסטים הרווחים לרבעון השלישי של ה-Trade Desk ניצחו את הערכות האנליסטים מחפש אלפא / עבודת מחבר TTD נשאר בליגה משלה אני תמיד נהנה להאזין לשיחת הרווחים של The Trade Desk; זה כמו מוזיקה לאוזני כמשקיע, במהלך שנת 2022 ובפרט, ברבעון השלישי, The Trade Desk השיג ביצועים גבוהים יותר לכאורה מכל שאר צורות הדיגיטל, ...החזון והאסטרטגיה העסקית שלהממשיכים להיות מאומתים על ידי לקוחות הפרסום שלנו... הם רוצים אינטרנט שבו ניתן למצוא ערך יחסי כפי שחזינו ש-CTV הוא זרז לשינוי מאסיבי באינטרנט, כשאפשר, מאזן הכוחות עובר ל- אינטרנט פתוח הרחק מגינות מוקפות חומה ומערכות שאינן בר השוואה לאחרות. בקיצור, יותר ויותר, כפי שאמרתי במהלך יום המשקיעים, רוב המו"לים שאיתם אני מדבר מתלוננים שהם לא מאמינים שהם מקבלים את חלקם ההוגן מההוצאות היום ביחס לגנים המוקפים חומה. בקיצור, יש הרבה למשקיעים לחייך לגביהם כשזה מגיע ל-The Trade Desk. למרות שחברה זו נפגעה מרוחות מאקרו כלכליות, מתחרותיה באיכות נמוכה יותר נפגעו בצורה משמעותית יותר. זה נותן ל-The Trade Desk הזדמנות לשגשג בזמן שאחרים מסתובבים, כלומר, The Trade Desk יהיה בעמדה חזקה עוד יותר כשהכלכלה תתאושש - זה אמור לרגש כל בעל מניות ב-The Trade Desk. בואו נדבר על פיצוי מבוסס מניות לא רק ש-The Trade Desk גדל במהירות מאז ההנפקה ב-2016, אלא שהחברה עשתה זאת תוך שהיא רווחית. למעשה, ל-The Trade Desk היה אחד הפרופילים הפיננסיים המרשימים ביותר של כל חברת צמיחה שבדקתי: צמיחה חזקה בהכנסות באופן עקבי, שולי רווח גולמיים מעל 80%, שולי תזרים מזומנים חופשי בריאים ומאזן עם 1.3 מיליארד דולר ב- מזומנים ושווי ערך עם אפס חוב. מדדי המפתח הפיננסיים השנתיים של דסק המסחר כולל תגמול מבוסס מניות SBC עבודת המחבר עם זאת, במהלך השנה-שנתיים האחרונות, למשקיעים היה עצם לבחור בפרופיל הפיננסי של The Trade Desk; בפרט, העובדה שהתגמול על בסיס מניות שלה ב-12 החודשים האחרונים מהווה 47% עצום מהרווח הגולמי, בהשוואה ל-17% ב-2020. אז מה קרה? האם The Trade Desk ראה את כל מניות ה'צמיחה' האחרות האלה משתגעות עם SBC והחליט שהיא רוצה להיכנס לפעילות? ובכן לא. הזינוק הגדול הזה בתגמול מבוסס מניות מתייחס לאופציית ביצועי מנכ"ל שהופעלה באוקטובר 2021 עקב ביצועי מחיר המניה של The Trade Desk מאז פרסום החברה. בהתחשב בתשואות המדהימות שהחברה הזו סיפקה למשקיעים לטווח ארוך, אני לא חושב שאפשר להעלות תלונות רבות על הבונוס הזה עבור המנכ"ל ג'ף גרין. החדשות הטובות למשקיעים הן שהפרס הזה ימשיך להשפיע על התגמול המבוסס על מניות עד 2023, אך אמור להיחלש בשנת 2024. ה-Trade Desk היא לא חברה שמוציאה SBC מוגזם בשביל הכיף לדעתי, וזהו סכום משמעותי פרס חד פעמי שצריך להגמל על פני שלוש שנים. נכון לרבעון האחרון, נותרו אופציית ביצועי מנכ"ל זו בשווי של 465 מיליון דולר להכרה על פני ממוצע משוקלל של 2.4 שנים, בהנחה שלא תאיץ את ההבשלה. להקשר, סך של 355 מיליון דולר (או 43% מהסכום הכולל) הוכר בארבעת הרבעונים האחרונים. הערכת מניות TTD כמו בכל צמיחה גבוהה, חברות משבשות, הערכת השווי היא קשה. אני מאמין שהגישה שלי תיתן לי מושג אם The Trade Desk מוערך יתר על המידה או מוערך בחסר בטירוף, אבל הערכת שווי היא הדבר האחרון שאני מסתכל עליו - איכות העסק עצמו חשובה הרבה יותר בטווח הארוך. TTD Stock מודל הערכת מחירי מניית המסחר דסק מודל הערכת השווי שלי נשאר דומה למאמר הקודם שלי, עם השינויים הקטנים הבאים בעקבות התוצאות האחרונות של The Trade Desk. הקטנתי מעט מאוד את ההכנסות הצפויות לשנת 2022 בכל התרחישים, והגדלתי את שולי תזרים המזומנים החופשי עקב מרווח TTM FCF של The Trade Desk של 33%. חבר את כל זה יחד, ואני יכול לראות את המניות של The Trade Desk משיגות CAGR עד 2026 של 3%, 17% ו-31% בתרחישי הדובים, הבסיס והשור שלי. שורה תחתונה ה-Trade Desk היא דוגמה מושלמת לחברה שתרוויח ממיתון, שאולי נשמע קצת מוזר, אבל שמע אותי. היא כבר הראתה ביצועים עסקיים פנטסטיים, ביצועים טובים יותר מהעמיתים שלה, ויש לה את הכוח הפיננסי והחריצות להמשיך ולהשקיע בכבדות בעצמה ובמוצריה, אשר רואים בבירור משיכה. זה מאפשר ל-The Trade Desk לעשות חדירה נוספת לתעשיית הפרסום, בעוד המתחרים שלו מתמקדים בקיצוץ בעלויות ומנסים להבין איך להמריץ את הצמיחה. חלק מהמתחרים יפסלו, חלקם פשוט ישרדו, חלקם גיבורים שיש להם שריפות לכבות במספר מחלקות, אבל מעטים מאוד הולכים לצאת מזה בעמדה חזקה יותר - ובכל זאת אני חושב שזה בדיוק מה ש-The Trade Desk יעשה. לַעֲשׂוֹת. בהתחשב בכל זה, בשילוב עם מה שאני מרגיש שהוא מחיר אטרקטיבי, אשדרג את הדירוג שלי ב-The Trade Desk ל'קנייה חזקה'. אולי יהיו לנו שנים-עשר חודשים לא פשוטים, אבל אני מאמין שבעוד 3-5 שנים זו תיראה כמו הזדמנות קנייה פנטסטית עבור העסק המבריק הזה. בפורום של HRT23 מופיעות סקירות למעוף ולNY כל שבוע אני מסביר בזמן אמת איך לבנות אוכפיםלפני כל גשר שהצליחו 18 מתוך 20 להרוויח לגבי 3 המתגרים מתוך 250 החברים ענה כותב כדלקמן:- יפה הארט..אל תתיחס למצקצקים. -רון7 (אופציות מעו"ף) |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |