| הפוך לדף הבית | ![]() |
כלים לבעלי אתרים | ![]() | תכנה לניתוח טכני | ![]() | פורומים | ![]() | חיסכון בעמלות מסחר | ![]() | מניות מומלצות | ![]() | אודות טלנירי | ![]() | צור קשר |
| אני סוגר ההגנות בחוזה 4200-4210 כל חוזה מיני SP500 בו השתמשתי להגנות יכניס לתיק אם וכאשר נגיע ל4200 =(13.7 אחוז ירידה מהגבוה) 4770 (פתיחת ההגנות )פחות 4200 =570 נק כפול 50$=28500 דולר שיכסו ההפסדים במניות ויוסיפו לכל מניה בתיק 13.6 אחוז השווים לעליה בחוזים שהתרחשה בין 4770 ל4200 אני חושב כי המקרה הכי פסימי החוזה ירד עד 4000 שזה 17% ירידה מהגבוה ומשם נעלה לפחות ל4500 אם החוזה ימשיך לרדת מהיכן שאני חושב לסגור ההגנות קרי, 4200 אספוג את המשך הירידות ללא הגנות השווקים מפעם לפעם מתקנים תיקון בריא ורצוי המאפשר קניית מניות בזיל הזול 100 שנה מכל ירידה עלהו השווקים לשיא חדש ואני משוכנע שבתוך שלש שנים אולי פחות משנתיים נראה שיא חדש ואז כסף שהתקבל מחיסול ההגנות ישאר בתיק כולל הרווח מהתקבול בעבור פידיון ההגנות בפעם הקודמת שיחררתי ההגנות ב4505 הכסף נכנס לתיק והוא עלה ל4770 ללא הגנות שם ב30.12 לפני המסחר נפתחו מחדש עד הלום בואו לכתוב ולקרוא בפורום של hrt23 הפורום בין המובילים באתר טלנירי איני יועץ מוסמך אלא מביע דעתי בהתאם למיטב ניסיוני המבוסס על נתוני עבר ולפעמים גם טועה כמו כולנו כאן פעילות הקוראים היא על אחריותם בלבד |
| טלנירי אישי | סגור | ![]() |
|---|
| התיק שלי | ההתראות שלי |
|---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.
| כלים פיננסיים | סגור | ![]() |
|---|
| סורק מניות |
| מבט שווקים |
| רצף מניות |
| סחורות וחוזים |
| מדדי מניות |
| כלים לאתרים |
| בוחן ניתוח טכני |
| גרף פקיעות |
| הודעות בורסה |
| פוזיציות פתוחות |