TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

גידול דו-ספרתי במכירות חברות הרכב האמריקאיות באוגוסט


גנרל מוטורס
ג'נרל מוטורס, יצרנית המכוניות הגדולה בארה"ב, דיווחה על מכירות של 218 אלף כלי רכב באוגוסט - גידול של 18% לעומת החודש המקביל בשנה הקודמת
מערכת טלנירי | 1/9/11, 22:18
בואו לדבר על זה בפורום ארה"ב
שלוש יצרניות המכוניות הגדולות בארה"ב, ג'נרל מוטורס, פורד וקרייזלר, דיווחו היום על גידול דו-ספרתי במכירות הרכב בארה"ב באוגוסט. מכירות קרייזלר זינקו בשיעור כמעט כפול מהתחזיות.

ג'נרל מוטורס, יצרנית המכוניות הגדולה בארה"ב, דיווחה על מכירות של 218 אלף כלי רכב באוגוסט - גידול של 18% לעומת החודש המקביל בשנה הקודמת. אנליסטים צפו גידול מעט יותר מתון של 17%.

פורד, יצרנית המכוניות השנייה בגודלה בארה"ב, רשמה מכירות של 175 אלף מכוניות בחודש שעבר, גידול של 11% לעומת אוגוסט 2010 - פחות מתחזיות האנליסטים לצמיחה של 15% במכירות.

עם זאת, הזינוק החד ביותר בקרב יצרניות הרכב האמריקאיות הגדולות נרשם במכירות קרייזלר, הנמצאת בשליטת יצרנית המכוניות האיטלקית פיאט. מכירות קרייזלר בארה"ב קפצו באוגוסט ב-31% לעומת החודש המקביל בשנה הקודמת, ל-130 אלף כלי רכב - המכירות הגבוהות ביותר שרשמה החברה בחודש אוגוסט מאז שנת 2007. הזינוק היה כמעט כפול מתחזיות האנליסטים לגידול של 16% במכירות. מכירות קרייזלר בארה"ב צמחו לעומת החודש המקביל זה החודש ה-17 ברציפות.

בקרב יצרניות הרכב הזרות: פולקסווגן הגרמנית, יצרנית המכוניות הגדולה באירופה, רשמה גידול של 10.4% במכירותיה בארה"ב באוגוסט. ניסאן דיווחה על זינוק של 19% במכירות - מעל לתחזיות האנליסטים לגידול של 18%.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il