TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

Dreamforce 8: אירוע מחשוב הענן הגדול בעולם שעורכת Salesforce יצא לדרך


בתמונה: עידו הכהן, סמנכ"ל שיווק ופיתוח עסקי, בלאט לפידות יישומים ארגוניים עם מארק בניוף, מנכ"ל סיילספורס וכן אולם הכנס בלאס וגאס
למעלה מ- 25,000 אנשים מיותר מ- 60 מדינות משתתפים באירוע ה- Dreamfoce הבינלאומי השמיני הנערך השבוע (6-9 בדצמבר) בלאס וגאס על ידי חברת Salesforce.com, והעומד בסימן חשיפת חזון ה- Cloud 2 של החברה. בין ההכרזות: Database.com – בסיס נתונים בענן
מערכת טלנירי | 9/12/10, 13:34
בואו לדבר על זה בפורום ארה"ב
Salesforce, חברת מחשוב הענן הארגוני הגדול בעולם, מדווחת על שיא במספר המבקרים באירוע השנתי השמיני שלה למפתחים ומשתמשים, Dreamfoce8: Collabor8.

במהלך האירוע הנערך השבוע בלאס וגאס, חשפה salesforce.com את חזון ה- Cloud 2 שלה לרוחב ששת העננים – ענן המכירות, ענן השירות, ענן הצ'אטר לשיתוף הפעולה, ענן ה- Jigsaw, ענן ה- Force.com וה- Database.com החדש, המאפשר לארגונים להקים בסיס נתונים בענן. האירוע נערך בסן פרנסיסקו והרצאות ממנו מועברות באתר החברה.

למעלה מ- 25,000 אנשים מיותר מ- 60 מדינות משתתפים באירוע. משלחת של כ- 30 איש יצאה מישראל והיא כוללת את אנשי בלאט לפידות – נציגת Salesforce.com בישראל, נתן גביש – דירקטור פיתוח עסקי בשווקים המתפתחים ב- EMEA ב- Salesforce.com ולקוחות נבחרים.

"Dreamforce הוא אירוע מחשוב הענן המרכזי", אמר מארק ביינוף, מנכ"ל Salesforce.com. "היום אנו מגדירים מחדש את Salesforce.com כחברה הגדולה והחשובה במחשוב הענן הארגוני – לאפליקציות ופלטפורמות".

Salesforce.com הציגה בכנס לראשונה את Database.com - בסיס הנתונים הארגוני הראשון הנבנה בענן. Database.com נבנה מהקרקע למעלה כדי לאפשר יצירת דור חדש של יישומים ארגוניים מבוססי מחשוב ענן, ניידות ומאפיינים חברתיים. Database.com פתוח עבור כל שימוש, בכל שפה, פלטפורמה או מכשיר. הפלטפורמה מאפשרת למפתחים להתמקד בפיתוח יישומים מעולים, במקום להגדיר, לתחזק ולהגדיל בסיסי נתונים. הפלטפורמה ממנפת את התשתית והטכנולוגיה הנמצאות בשימוש על ידי יותר מ-87,000 לקוחות Salesforce.com מאז הקמתה לפני 11 שנים.

עוד הכריזה Salesforce.com על Chatter Free - הגרסא החינמית של Salesforce Chatter, המאפשרת לארגונים להביא את טכנולוגיית שיתוף הפעולה לכל עובד בארגון. Chatter Free, כלי אינטרנטי הבנוי בתצורה של רשת חברתית, תאיץ את האימוץ של שיתופי פעולה לרוחב הארגון. באמצעות מודל הזמנת משתתפים הדומה לפייסבוק, כל משתמש Salesforce יכול להזמין חברים לעבודה לשתף פעולה על גבי השירות. התוצאה היא רמה חדשה של תפוקה בין מחלקות החוצה גבולות ארגוניים.




טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il