TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

"פורום טל": הסכם עם ASSIST CARD - חברת ביטוח הנסיעות לחו"ל הגדולה בדרום אמריקה


עמי סגל, מבעלי השליטה בפורום טל
חברת הביטוח תציע ל- 7 מיליון מבוטחיה את שירותי שיחות הסלולאר של הקבוצה הישראלית בשיחותיהם מחו"ל; עמי סגל, מבעלי השליטה בפורום טל: "המטרה להגיע לכ – 1.5מיליון לקוחות במחזור פעילות של כ- 150 מליון דולר בתוך שנתיים"
מערכת טלנירי | 7/11/10, 18:03
בואו לדבר על זה בפורום ארה"ב
חברת פורום טל הפועלת בתחום השיחות הסלולאריות הבינלאומיות המוזלות לתיירים השיקה בשבוע שעבר במונטבידאו בירת אורוגוואי, את שירותיה בדרום אמריקה. זאת בעקבות הסכם אסטרטגי עליו חתמה עם חברת ASSIST CARD- חברת ביטוח הנסיעות לחו"ל הגדולה בדרום אמריקה. ASSIST CARD פועלת ב – 9 מדינות מרכזיות בדרום אמריקה ובכללם ברזיל, ארגנטינה, צ'ילה, פרגוואי ועוד, ולה כ – 2,000 עובדים בדרום היבשת.

מעבר לביטוח הנסיעות הבסיסי, החברה מתמחה בשירותי הערך המוסף אותם היא מציעה למבוטחיה הכוללים מגוון רחב מאוד של אפשרויות ללקוח הפרטי או העסקי כגון: סיוע בהזמנת מונית בכל מקום, המלצות על מסעדות וטיולים, הזמנת כרטיסים למופעים, מימון החלפת עובד שחלה במהלך נסיעת העסקים ושירותים רבים נוספים. שיתוף הפעולה נועד לאפשר לענקית הביטוח להציע ל- 7 מיליון מבוטחים בשנה את שירותי השיחות המוזלות של הקבוצה הישראלית שמרכזם בארה"ב' בשיחותיהם מהסלולאר בחו"ל.

על פי ההסכם שנחתם, פורום טל תעניק, ללא תשלום, מכשיר סלולאר למבוטחי החברה ותציע להם מחיר זול מהותית מהמחיר המקובל בקרב חברות הסלולאר. מחיר דקת שיחה לחו"ל יעמוד על כ- 49 סנט אמריקאי בנסיעות לדרום אמריקה או לצפונה ו - 0.49 אירו לדקת שיחה בשיחה יוצאת מאירופה.

קבלת המכשיר והשיחות המוזלות אינן כרוכות בהתחייבות כלשהי מצד לקוח ASSIST CARD והתשלום יתבצע רק על שיחות שיעשו בפועל. בנוסף, על פי ההסכם, יוקצה בכל מכשיר מספר חיוג מהיר המחבר את המבוטח עם מוקד חברת הביטוח מכל מקום בעולם. את מכשיר הטלפון הנייד יוכלו לקבל מבוטחי החברה בבית, בשדה התעופה או אצל סוכן הנסיעות.

פורום טל מקבוצת פורום הוקמה לפני כשנתיים ע"י מנהליה שי בר-לביא ועמי סגל בהשקעה שמוערכת בכ-10 מיליון דולר והיא פועלת בתחום השיחות הסלולאריות הבינלאומיות המוזלות בתחום התיירות, בעיקר באמריקה הצפונית. לחברה שורה של הסכמים עם מפעילים סלולאריים בכל רחבי העולם בתנאים מועדפים. מלבד שירותי תקשורת בינלאומיים, החברה מעניקה ללקוחותיה שירותי ערך מוסף בדמות שירותי תוכן, הפצת קופונים, הנחות והודעות עם מידע רלוונטי כגון המלצות וטיפים חיוניים. כיום פועלת החברה בשיתוף עם כ- 150 בתי מלון בארה"ב לרבות רשת מלונות הייאט, סוכני נסיעות גדולים ועוד. לאחרונה חתמה החברה על שת"פ עם אל-על במסגרתו תחלק החברה כ-10,000 מכשירים סלולאריים לנוסעי החברה בקווים לצפון אמריקה ולאנגליה.

לדברי עמי סגל, מבעלי השליטה בפורום טל, הפריסה הנרחבת של ASSIST CARD בדרום אמריקה ופעילותה מול סוכני נסיעות תאפשר לחברה לקצר מאוד את הליכי החדירה לפעילות במדינות הללו ולגיוס מספר גדול מאוד של לקוחות בזמן מינימאלי. להערכתו, בתוך כשנתיים תפעל החברה מול כ – 1.5 מליון לקוחות במדינות דרום אמריקה. בהנחה של 200 דקות לנוסע, מחזור הפעילות בדרום אמריקה צפוי להגיע לכ - 150 מליון דולר.

קבוצת פורום, בראשותו של עמי סגל, משקיעה בתחום הפיננסים והטכנולוגיה. בתחום שוק ההון הקבוצה הינה המשווקת של מוצרים פיננסיים של המוסדות האמריקאיים הגדולים בעולם וביניהם וואנגרד, וולינגטון, PROSHARES, ואברדין. לאחרונה הקימה את בית ההשקעות אלפה ואת חברת פורום פיננסים והנפקות, המספקת ייעוץ וליווי בגיוס הון של חברה. לקבוצה פלטפורמה בינלאומית בבורסה באירלנד והיא מנהלת מספר רב של קרנות.

בתחום שוק התקשורת החברה מחזיקה בחברת Forum Telecom האמריקאית המאפשרת לתעשיית התיירות שיחות בינ"ל מוזלות. בתחום ההיי-טק, הקבוצה ביצעה השקעות רבות, ישירות ובאמצעות קרנות שהיא מנהלת, בחברות כמו ASOCS, VERSAMED, MANOV, ENIGMA ואחרות. בנוסף, לקבוצה מספר אחזקות בחברות מתחום התוכנה, הפרסום באינטרנט, התקשורת ואבטחת הנתונים.

קבוצת פורום מעסיקה ברחבי העולם כ - 60 עובדים, מהם כ 30 ממשרדיה ברעננה.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il