TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

מהיום - 200 מורי דרך ונהגי תיירות יורשו להדריך תיירים בבית לחם וביריחו


סטס מיסזניקוב
שר התיירות, סטס מיסז'ניקוב: "הגדלת מספר מורי הדרך ונהגי התיירות מ-50 ל-200, יגביר את שיתוף הפעולה עם גורמי התיירות ברשות הפלסטינית ויביא לשיפור תדמית ארץ הקודש וישראל כיעד בטוח לתיירים"
מערכת טלנירי | 2/11/10, 15:19
בואו לדבר על זה בפורום ארה"ב
הפיילוט המשותף למינהל האזרחי ומשרד התיירות, אשר איפשר החל מחודש ינואר, לראשונה, מאז שנת 2000, ל-50 מורי/ות דרך ישראלים ונהגי תיירות, לשוב ולהדריך בבית לחם – הוכתר בהצלחה.

ראש המינהל האזרחי, תא"ל פולי מרדכי, הודיע היום לסמנכ"ל משרד התיירות, רפאל בן חור, כי לאחר הערכת מצב בפיקוד המרכז ובמינהל האזרחי, הוא נענה לפנייתו להרחיב את הפיילוט ואישר כניסתם של 100 מורי דרך ומורות דרך ו-100 נהגי תיירות להדריך בבית לחם ויריחו.

כזכור, בסוף חודש ינואר, יצאו משרד התיירות והמינהל האזרחי בפיילוט משותף, שאיפשר, לראשונה, מאז האינתיפאדה, ל- 50 מורי/ות דרך ונהגי תיירות, יהודים ודרוזים, להדריך בבית לחם.

משרד התיירות, אשר פנה לצה"ל ולמינהל האזרחי בבקשה לאפשר כניסתם של מורי דרך להדריך בבית לחם, עיר בה נוהגים לבקר תיירים רבים, נוצרים וצליינים, עשה זאת בעקבות פניות רבות מצד תעשיית התיירות: מורי דרך, סוכני נסיעות ומארגני תיירות, ותיירים, אשר ביקשו כי מורה הדרך המקצועי, המלווה אותם בביקורם בישראל, ימשיך ללוותם גם בבית לחם.

בעקבות פניית משרד התיירות הוציא המינהל האזרחי, בתחילת חודש ינואר נוהל מוסדר לכניסתם של מורי דרך ונהגי תיירות לבית לחם. כ-500 מורי דרך ונהגי תיירות פנו למשרד התיירות בבקשה להשתתף בפיילוט. כעת, כאמור, יוגדל מספר המשתתפים בתוכנית.

שר התיירות, סטס מיסז'ניקוב, ברך על היענותם של מורי הדרך להשתתף בפיילוט ועל שיתוף הפעולה עם הרשות הפלסטינית: "אני רואה חשיבות רבה בהדרכת מורי דרך בבית לחם, שתאפשר לצד הגדלת היקף פעילות המדריכים והענקת הדרכה ברמה גבוהה לתיירים, גם את הגברת שיתוף הפעולה עם גורמי התיירות ברשות הפלסטינית וחשוב לא פחות, תביא שיפור תדמית ארץ הקודש וישראל בעולם, כיעד בטוח לתיירים".

יש לציין כי הפעילות מתקיימת בהמשך להסכם פריס, בו נקבע כי תתקיים הדדיות בנושא הדרכת התיירים. בשנתיים האחרונות הודק שיתוף הפעולה בין משרד התיירות, המינהל האזרחי וצה"ל לגורמי התיירות ברשות הפלסטינית, והפעילות המשותפת לקידום התיירות הניבה ביקורם של למעלה ממיליון מבקרים ותיירים בבית לחם בשנת 2008 ולמעלה מ-1.3 מיליון בשנת 2009.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il