TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

טאואר-ג'אז ו-Crocus השלימו בהצלחה את השלב הראשון באינטגרציה של זיכרונות מגנטיים בתהליך CMOS בטכנולוגיית 0.13 מיקרון


טאואר
טכנולוגיית ה-MRAM פונה לשוקי סמיקונדקטור המוערכים בכ-10 מיליארד דולר, הקשורים לשבבי זיכרונות עצמאיים כמו גם שבבים עם זיכרונות משולבים
מערכת טלנירי | 11/10/10, 10:17
בואו לדבר על זה בפורום ארה"ב
טאואר-ג'אז ו-Crocus טכנולוגיות, מפתחת מובילה של זיכרונות גישה אקראית (RAM) מגנטיים, הודיעו היום על השלמת השלב הראשון באינטגרציית טכנולוגיית ה-MRAM החדשנית של Crocus בתהליך הייצור ב-0.13 מיקרון של טאואר-ג'אז. כתוצאה משיתוף-פעולה זה, פותח תהליך מיוחד בטמפרטורה נמוכה המאפשר ייצור זיכרונות TAS MRAM בתהליך 0.13 מיקרון עם מוליכי נחושת בטאואר-ג'אז.

על-מנת להשיג אבן דרך זו, היה צורך בפתרון מספר בעיות טכנולוגיות, בעיקר באזורי ליתוגרפיה בתחום תת-מיקרוני עמוק של שכבות צמתי תעלה מגנטיים וכן היה צורך בבחירת החומרים המתאימים שיאפשרו אמינות גבוהה של תאי הזיכרון. הטכנולוגיה החדשה שפותחה מוסיפה ארבע שכבות בלבד לתהליך ה-CMOS הרגיל והיא מתאימה לזיכרונות עצמאים ולזיכרונות המשובצים ברכיבים לוגיים. השילוב של טכנולוגיה זו בתהליך 130 ננומטר משולב נחושת של טאואר-ג'אז מאפשר הצגת טכנולוגיה מובילה של שבבי זיכרון עצמאים וכן מערכי זיכרונות לשימוש במערכות על שבב לשימושי מיקרו בקרים בתחום הרכב והתקשורת.

"שמחנו מאוד לעבוד עם הצוות של Crocus, שכלל מומחים מצוינים בתחום החומרים המגנטיים ותכנון רכיבים. הניסיון של Crocus וטכנולוגיית ה-TAS MRAM החדשנית והייחודית שלהם, בשילוב עם מומחיותה של טאואר-ג'אז בפיתוח טכנולוגיות ובמתודולוגיית העברה, הם שאפשרו לנו לסיים את השלב הראשון בפרוייקט המשותף בזמן שיא," אמרה זמירה לביא, סמנכ"לית, מנהלת חטיבת מהנדסי תהליך מו"פ וחטיבת העברת טכנולוגיות. "תוכנית זו דרשה פיתוח תהליך ואינטגרציה של חומרים אשר היו חדשים לתהליך ייצור ה-CMOS המסורתי. גמישותה וניסיונה של טאואר-ג'אז, הידועה במתן שירותים בטכנולוגיות ייחודיות, הביאו להצלחה מהירה באינטגרציית MRAM/CMOS. אנו סמוכים ובטוחים שטכנולוגיית ה-MRAM של Crocus תגיע לייצור המוני בתוך זמן קצר."

" שיתוף-הפעולה עם טאואר-ג'אז, המובילה במתן פתרונות לזיכרונות בלתי נדיפים, יאפשר לנו להביא תוך פרק זמן קצר את הטכנולוגיה החדשנית שלנו לייצור המוני," אמר ד"ר ברטרנד קמבו, יו"ר Crocus טכנולוגיות. "שיתוף הפעולה ההדוק בין צוותי ההנדסה היה הבסיס להשגת התקני MRAM טובים בתוך זמן קצר. הצוותים המשותפים של Crocus וטאואר-ג'אז פועלים במהירות על מנת לייצר בטכנולוגיית ה-MRAM אשר תשמש הן ביישומי שבבי זיכרונות עצמאיים והן בשבבים עם זיכרונות משולבים. אנו מצפים להמשך השותפות המוצלחת שלנו. צוות מהנדסי המו"פ של טאואר-ג'אז עלה על ציפיותינו בפיתוח מודולי תהליך חדשים ותרם לאין שיעור להעברה מהירה של הטכנולוגיה משלב המו"פ לייצור המוני."

תמורה של חלק מהפרויקט שולמה מ-Crocus לטאואר-ג'אז על-ידי מניות כך שלטאואר-ג'אז ישנה השקעה במניות בעלות של 1.25 מ' $ שהופכת את טאואר-ג'אז לשותפה ברווחים ובהצלחות העתידיות של Crocus.

טאואר סמיקונדקטור בע"מ הינה יצרן עצמאי של מעגלים משולבים (IC), אשר נוסדה ב-1993. החברה מייצרת מעגלים משולבים (IC) בגיאומטריות 1.0 עד 0.13 מיקרון ומספקת שירותי ייצור משלימים ותמיכה בתכנון. בנוסף לטכנולוגיות ייצור דיגיטליות ©ב- CMOS מציעה טאואר פתרונות מתקדמים לייצור שבבים מעורבי אותות, מוצרי תקשורת ניהול ספקים וחיישני CMOS לצילום דיגיטלי.

בנוסף, לחברה גישה לטווח פתרונות רחב ומגוון רב של מוצרים ותהליכי ייצור אותם מציעה חברת ג'אז סמיקונדקטור (חברה מובילה במתן שירותי ייצור של מוליכים למחצה בטכנולוגיות ייחודיות), הנמצאת בבעלות מלאה של טאואר.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il