TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

המילארדר דונלד טראמפ שוקל לרוץ לנשיאות ארה"ב


דונלד טראמפ
המיליארדר דונלד טראמפ עשה לאחרונה סבב של ראיונות בטלוויזיה ודיבר על האפשרות שירוץ לנשיאות בשנת 2012. הוא הכריז על עצמו רפובליקני ואמר לערוץ פוקס ניוז: "בפעם הראשונה בחיי, אני ממש חושב על זה (לרוץ לנשיאות)"
מערכת טלנירי | 7/10/10, 12:44
בואו לדבר על זה בפורום ארה"ב
המיליארדר דונלד טראמפ עשה לאחרונה סבב של ראיונות בטלוויזיה ודיבר על האפשרות שירוץ לנשיאות בשנת 2012. הוא הכריז על עצמו רפובליקני ואמר לערוץ פוקס ניוז: "בפעם הראשונה בחיי, אני ממש חושב על זה (לרוץ לנשיאות)". כשנשאל על ידי MSNBC מתי יחליט, השיב: "ובכן, אני אעשה בתוך תקופה מסוימת".

טראמפ, טייקון הנדל"ן, בן ה-64 החל לפתח נדל"ן במנהטן בשנות השבעים. אביו, פרד טראמפ, הקים את אימפריית הנדל"ן של משפחת טראמפ והתמקד בהקמת נכסים למעמד הבינוני בברוקלין, בקווינס ובסטייטן איילנד.

טראמפ חי בדירה של 50 חדרים (3,000 מ"ר) במגדל טראמפ בשדרה החמישית במנהטן (הבניין שבו שוכנים משרדיו) ולחלופין באחוזה בת 58 חדרי שינה בפלורידה. הוא נשוי בשלישית, לדוגמנית הצעירה ממנו ב־24 שנה, ואב לחמישה ילדים. שלושת ילדיו מנישואיו הראשונים - דונאלד ג'וניור, איבונקה ואריק - עובדים איתו בעסק המשפחתי.






טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS

כתבות נוספות

- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il