TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

שותפות רציו מסכמת רבעון חזק עם רווח נקי של כ- 25 מיליון דולר


יגאל לנדאו מנכל רציו צלם יהושע יוסף
במהלך הרבעון הראשון נמכרו ממאגר לוויתן כ- 2.7 BCM גז טבעי שהניבו לרציו הכנסות של כ- 72 מיליון דולר ורווח תפעולי של כ- 43 מיליון דולר
מתחילת שנת 2021 ועד סוף חודש מאי 2021 נמכרו כ- 4.5 BCM גז טבעי מהמאגר

בכוונת השותפות לפעול לחלוקת רווחים למשקיעים כבר על בסיס תוצאות 2022

שותפות רציו, השותפה ב- 15% ממאגר הגז הטבעי לוויתן, מדווחת על תוצאות מרשימות של הרבעון הראשון בהשוואה לתוצאות הרבעון הראשון של 2020. רציו מדווחת שההכנסות והרווח התפעולי גדלו ביותר מ-50% ועמדו על כ- 72 מיליון דולר וכ- 43 מיליון דולר בהתאמה וכן, רציו עברה מהפסד נקי לרווח נקי של כ- 25 מיליון דולר. במהלך הרבעון השני ועד לסוף חודש מאי נמכרו כ- 1.8 BCM גז טבעי נוספים מהמאגר.

המכירות ממאגר לוויתן סופקו לישראל, ירדן ומצרים, כאשר ברבעון הראשון נמכרו ללקוחות במשק הישראלי כ- 1.3 BCM גז טבעי וכ- 1.4 BCM גז טבעי לשווקי הייצוא , עלייה של כ- 65% מהמכירות ביחס לרבעון המקביל אשתקד.

בחודש מרץ האחרון פרסמה רציו דוח משאבים מעודכן במסגרתו פורסמה תחזית מכירות של כ- 10-10.7 BCM גז טבעי ממאגר לוויתן לשנת 2021 שצפויים להניב לשותפות הכנסות של כ- 250-270 מיליון דולר. ההכנסות צפויות להוות חיזוק נוסף לאיתנות הפיננסית של השותפות שמסיימת את הרבעון עם יתרות מזומנים גבוהות העומדות על כ- 171 מיליון דולר.

במהלך שנת 2020, שנת תחילת הפעלת האסדה ועל אף משבר הקורונה, עמדה הזמינות התפעולית של לוויתן על כ- 98.5% כאשר ברבעון הראשון של שנת 2021 עלתה לכ-99.8%. מכירות הגז מלוויתן תרמו לקופת המדינה הכנסות מתמלוגים בהיקף של כ- 80 מיליון דולר (100%) ברבעון הראשון של שנת 2021.

יגאל לנדאו, מנכ"ל רציו: "רציו מסכמת את הרבעון הראשון לשנה עם מכירות חזקות מהצפוי בישראל ובמדינות הייצוא. אנו ממשיכים לראות גם ברבעון השני ביקושים חזקים לגז בכל השווקים. לצד זאת, אנו מביטים קדימה יחד עם שותפינו ובוחנים תוכניות להגדלת ההפקה ולייצוא של כמויות משמעותיות נוספות. חזרתם המדורגת לפעולה של מתקני ההנזלה במצרים, לצד המשך ההפחתה בשימוש בפחם במשק הישראלי ויציאה הדרגתית ממשבר הקורונה מהווים גורמים הצפויים לתמוך במכירות גז טבעי מלוויתן ואנו בהחלט שבעי רצון מכך. לוויתן מוכיח את עצמו כמאגר ייחודי ותזרים המזומנים היציב והמשמעותי יאפשר לנו להמשיך בתוכניות הפיתוח, לשרת את החוב ולפעול לחלוקת רווחים למשקיעים שלנו כבר על בסיס תוצאות שנת 2022"


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il