TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

בזק תפרוס סיבים אופטיים לכ- 80% ממשקי הבית בישראל בהשקעה של מיליארדי שקלים


בזק
דודו מזרחי, מנכ"ל בזק, "בזק תשטוף את ישראל בסיבים אופטיים, לאורכה ולרוחבה, ותציע שירותי אינטרנט אולטרה מהירים, במרכז ובפריפריה"
בזק הודיעה היום כי תפרוס סיבים אופטיים לכ-80% ממשקי הבית בישראל. ההודעה של בזק באה בעקבות התיקון לחוק התקשורת, אשר ביקש להסדיר את מתווה הסיבים.
בזק השיקה את רשת הסיבים האופטיים שלה במרץ השנה עם התחייבות לפריסה חסרת תקדים, אשר תגיע עד סוף השנה לכמיליון משקי בית בישראל, המהווים 40% מכלל משקי הבית בישראל. בשנה הראשונה הפריסה תכלול כ-90 יישובים ברבי הארץ, במרכז ובפריפריה, בבנייה רוויה וצמודי קרקע. מדובר בפרוייקט התשתיות הגדול בישראל המתבצע לרוחבה ולאורכה של המדינה ובהשקעה של מיליארדי שקלים.
דודו מזרחי, מנכ"ל בזק, "בזק תשטוף את ישראל בסיבים אופטיים, לאורכה ולרוחבה, ותציע שירותי אינטרנט אולטרה מהירים, במרכז ובפריפריה. בזק יצאה השנה לדרך מורכבת ומרתקת אשר תהפוך את מדינת ישראל למובילה עולמית בתחום תשתיות התקשורת. מדובר בפרוייקט תשתיות התקשורת הגדול, המורכב והיקר ביותר בשוק התקשורת, אשר הושקעו בו כבר מאות מיליוני שקלים, ויושקעו בו עוד מיליארדי שקלים"
במסגרת המתווה החדש בזק תבצע פריסה רחבה ומהירה ביותר בקנה מידה עולמי ותידרש להשלים את הפרישה בהם בתוך 6 שנים. באישור משרד התקשורת, בזק תוכל להוסיף בעתיד אזורים לתוכנית פרישה בשיעור של עד 10% מהיקף התוכנית המקורית, ובלבד שבאזורים אלו לא התבצע המכרז להקצאת כספי הקרן. באזורים בהם בחרה בזק לא לפרוס את רשת הסיבים, תמומן הרשת על ידי קרן לשירות אוניברסלי, שמקורותיה תמלוגים בשיעור של 0.5% מההכנסות של כלל החברות בשוק (כולל בזק).


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il