הפוך לדף הבית | כלים לבעלי אתרים | תכנה לניתוח טכני | פורומים | חיסכון בעמלות מסחר | מניות מומלצות | אודות טלנירי | צור קשר |
ההודעה נערכה ע"י עודד1 בתאריך 15/2/2015 04:04 על בחירות 2006https://www.youtube.com/watch?v=L7jSq6hiR3c הקשור ממליץ לכולם ליראות את הסרט ולמי שאין זמן דקה אחרי שעה ן 2 דקות אייל ארד מדבר ואפילו מצולם "אני כמו כריש שמריח את הדם במים, לפרק את ביבי, אני רוצה להוריד אותו לגמרי. הוא מדמם לנו במים. מה עושה כריש כשמישהו מדמם במים? תוקף. הורג אותו. אז בואו נהרוג אותו. נשים לו את הרגל פה (הוא מלווה את דבריו כשאצבעות ידו לוחצות על עורק הצוואר) ונלחץ. את ביבי שונאים. יש פה הזדמנות לפרק לו את האימ-אימא של האימא שלו מתאים לאייל ארד להיות גון הגיהדיסט מדעאש , אדם רשע , אדם מטומטם , למזלה של קדימה היתה לה את אדלר , אם היו שומעים לשטויות של איל ארד הם היו מפסידים את הבחירות הכי קלות לניצחון . מאחל לאייל ארד לחיות ולסבול עם הקנאה שלו הוא כבר רואה את ביבי 6 שנים ראש ממשלה ויראה אותו עוד הרבה שנים . מטומטם מי שנותן לאידיוט הזה כסף הוא פירסומאי הכי גרוע שיש . מדהים לא פחות היה חוסר ההבנה של הפרסומאים בסקרים , ליאור חורב דיבר לפני המדגם שקדימה תקח 40 עד 41 מנדטים בסוף קדימה קבלה 29 מנדטים פחות אפילו מהמדגם שצפה 33 . דרך אגב אלדר אמר שעם שרון קדימה היתה מקבלת 50 מנדטים . ללא ספק שרון זה ליגה אחרת מאולמרט . מומלץ מאוד לראות את הסרט הזה . |
טלנירי אישי | סגור |
---|
התיק שלי | ההתראות שלי |
---|
באמצעות מערכת תיק המניות של טלנירי ניתן לנהל מספר תיקי השקעות ומספר תיקי מעקב.
תצורת תיק ההשקעות מאפשרת לך לעקוב אחרי השקעותיך האמיתיות ו/או לנהל תיק וירטואלי.