TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

עמלת פעילות במניות: החל מ-12 אג

מניה בזכוכית מגדלת

מעקב צמוד טלנירי.

בעמוד זה יופיעו עדכונים יום -יומיים, על עשר מניות : 3 מהן אני בחרתי ואת 7 האחרות בחרו והצביעו עליהן חברי טלנירי. המניות הן מגוונות, מסקטורים שונים ואלו הן: לאומי, פועלים, (בנקים ), בזק (תקשורת ), פלוריסטם, כלל ביוטכנו (ביוטכנולוגיה ), כלכלית ירושלים ( נדל"ן ), טבע (כימיה ), מלאנוקס, טאואר (מוליכים ), אבנר (דלקיות ).בעמוד זה לא יופיעו גרפים.
לוי עובדיה | 8/1/13, 09:00
סקירות לשוק ההון מאת לוי עובדיה ,המבוססות על ניתוח נרות יפנים מתקדם יחד עם ניתוח טכני מערבי, כולל התייחסות לקווי תמיכה והתנגדות קרובים, התייחסות לנרות יפנים אחרונים, כבודדים או כקבוצה בתבניות נרות יפנים להיפוך ,יעדים אפשריים לנכס ואפשרויות להמשך התנהלות גרף זה במשך הימים הקרובים. בנוסף מספר אפשרויות לפתיחת המסחר ביום הקרוב כשאת הרמזים לכך אני מקבל מהנרות היפנים האחרונים בגרף.

בפינה זו אביא בפני הקוראים את קריאת הגרף המקצועית שלי באופן אינטנסיבי, יום-יומי, על כל המניות שלעיל כולל: היפוכים מעלה או מטה עם ציון הסבירות לכך באחוזים, על פי הניתוח הטכני והנרות היפנים וכאשר אציין היפוכים כאלה, אתן גם סטופ למי שחושב שכדאי להיכנס וכאן המקום להדגיש שהכתוב בעמוד זה הוא ללימוד
בלבד ושהקניה ו/או המכירה של המניות שלעיל היא באחריות בלעדית של הקורא, כאשר :

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי, המשתמש בכישוריו ובהבנת גרפים נרות יפנים לכתיבת סקירות על נכסים שונים. אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים. הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר. סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות, אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה, תיצור עבורו רווחים. הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכסים. המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים


מעקב צמוד 08-01-13

פועלים :  מתקרבת היום שוב לנק" הפריצה ב 1580, וכבר ב 1590 הקונים נכנסים, לא חושב שישנו כאן שום דבר מיוחד  פרט לאיפוס המדד יחד עם מלאנוקס,, כול המתנדים עדיין בעד ירידות.


לאומי : גם מדשדשת לה  באזורי ה 1300+-, מסחר לאיפוס בלבד  , אין כאן כיוון, צפי להיחלשות נוספת,


בזק : חוזרת היום לעליות , ללא פריצת ה 440 אין המשכיות מעלה !   המתנדים בינתיים מרגישים דשדוש , ולא יותר מכך, פריצת ה 440 תביא מהר את 453, התנגדות ב 440, תמשיך להשאירה בדשדשת  מסויימת.


פלוריסטם :בסה"כ המנייה נכנסה לדשדוש, בטווחים שבין 3.5# ל 3 $,, כול עוד לא תפרוץ או תשבור , לא תהיה כאן החלטה על הכיוון, מתנדים לא יכולים לעזור  בשלב זה.


כלכלית ירושלים :נסחרת  במסחר צידי עם ירידות קלות כול יום, אבל עדיין לא מצליחה לפרוץ את ה 2085 !  כך שבילעדיו  אין כאן לונג., מתנד אחד בקניות יתר, מתנדי מגמה  מאוד חלשים בהקשר ללונג.


כלל ביו : חוזרת היום לתמונה  אבל לא פורצת את ה 1050 ! , מתנדי מגמה עדיין מליצים מעלה , מומנטום לא השתחררו  עדיין מקניות יתר, התנגדויות הבאות לאחר ה 1050-   1075-1100.


טבע : מאוד מהססת בהחלטיות  שלה . מאז נכתב  כחיובית  עבר  כשבוע, ועלתה  רק  1$ וגם זה בקושי, מתנדי מגמה מתארגנים למהלך עלייה, כול עוד מעל ה 37$ = חיובית.

מלאנוקס :  כמו שנכתב בסקירה, המלאה , אין תמיכות באזור, והמחיר נסחר בתוך טווח פתוח, עד אשר לא ימצא תמיכה , לא יעצרו הירידות.

טאואר :חזרה בגדול לריקוד  סביב ה 8$, אין עוצמה או  כול מומנט  חיובי או שלילי בגרף, מתנדים כבר זיהו  דשדוש, כך שאין עזרה מהם, פריצת ה 9$= מאוד חיובי , שבירת ה 7.8$ = שלילי.

אבנר :  כמו שנכתב  ב 4 ימים האחרונים,  הצפי היה שלילי והירידות הגיעו עם שבירת ה 270-260, מתנדים כטולם בעד ירידות נוספות, תמיכה הבאה  250 הידועה.

מומחה לקריאת גרפים למסחר  על פי ניתוח  טכני ונרות יפנים מתקדם. מלמד  בשיעורים פריטיים  את כול תחמי המסחר.

http://www.candletrade.co.il


levyobadia@gmail.com

 

טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד...

השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם


שם מלא*: ישוב:
טלפון*: דוא"ל:
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il