TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> > חדשות כלכלה

וואן טכנולוגיות מודיעה על השלמת העסקה לרכישת בזק אונליין‎


שלי כהן_וואן--צלם אייל פרידמן.
הרכישה הופכת את ONE Technologies למובילה בתחום מוקדי השירות מבוססי טכנולוגיות וחדשנות

ONE Technologies (וואן טכנולוגיות תוכנה בע"מ), מפתחת וספקית מובילה של פתרונות מחשוב וחדשנות לארגונים, מודיעה היום (א') על השלמת העסקה לרכישת בזק אונליין בע"מ, חברה-בת של קבוצת בזק, זאת לאחר קבלת האישורים הרגולטוריים. גובה העסקה הוא כ-50 מיליון שקל, אולם בניכוי דיבידנד שחולק טרום השלמת העסקה בהיקף כ-15 מיליון שקל, התמורה ששילמה ONE לקבוצת בזק במועד ההשלמה עמדה על כ-35 מיליון שקל.

בעקבות השלמת העסקה, קבוצת ONE תרחיב את הערך המוסף שהיא מספקת ללקוחות המחפשים להטמיע טכנולוגיות AI בתחומי התמיכה והשירות. הרכישה משלימה באופן סינרגטי יכולות קיימות בקבוצת ONE, הן בפן הטכנולוגי והן בפן העסקי, ומהווה מהלך אסטרטגי שמחבר בין היכולות הטכנולוגיות המתקדמות של ONE לבין הידע, המומחיות והפריסה הארצית הרחבה של בזק אונליין.

בזק אונליין, המפעילה מוקדים בפריסה רחבה עם אלפי נציגים וממשקי שירות מגוונים, מצטרפת לקבוצת ONE Technologies כשותפה להובלה של תחום התמיכה והשירות.

"החיבור עם בזק אונליין יאפשר לנו להציע לשוק פתרונות חדשניים שמבוססים על אינטגרציה מלאה בין טכנולוגיה מתקדמת, ניתוח נתונים בזמן אמת, ויכולת שירותית מוכחת בפריסה ארצית. יחד, נפתח את הדור הבא של פתרונות השירות – כלים מבוססי AI, אוטומציה, שירותים דיגיטליים רב-ערוציים ומערכות CRM מתקדמות שיאפשרו חוויית לקוח רציפה, מדויקת ואפקטיבית," מציין שלי כהן, מנכ"ל אשכול חברות בקבוצת ONE, לשעבר CFO הקבוצה ומנכ"ל ONE City.


"אנו צופים כי תחום שירות הלקוחות יעבור מהפכה של ממש בשנים הקרובות – מענה מהיר ומדויק הוא סטנדרט וארגונים יידרשו לשלב בין הבנה אנושית עמוקה ליכולת טכנולוגית גבוהה. קבוצת ONE Technologies, יחד עם בזק אונליין, ממוצבת כעת בחזית של שינוי זה – עם היכולות להוביל אותו, לקדם חדשנות, ולהציע ללקוחות ערך תפעולי ותחרותי מובהק."

אודות ONE Technologies (וואן טכנולוגיות תוכנה בע"מ)
ONE Technologies (וואן טכנולוגיות תוכנה בע"מ), חברת טכנולוגיות המידע השנייה בגודלה בישראל, הינה מיישמת ומפתחת מובילה של פתרונות טכנולוגיים חדשניים, שירותי תוכנה ואינטגרציה, תשתיות מחשוב, שירותי מומחים ושירותי תמיכה ואחזקה לשוק הארגוני הגלובלי. לחברה אלפי לקוחות וכ-10,000 עובדים המלווים את הלקוחות באפיון, יעוץ, פיתוח והטמעת הטכנולוגיות הנדרשות לארגונים בעידן הטרנספורמציה הדיגיטלית.

ONE Technologies הנה חברה ציבורית הנסחרת בבורסת ת"א לני"ע ונכללת במדד ת"א 125. מייסד ומנכ"ל החברה הוא עדי אייל.



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il