TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה
> חדשות שוק ההון

מגדל תעמיד לשיכון ובינוי אשראי בסך 255 מיליון שקל לפרויקט מעונות סטודנטים


מגדל
האשראי ישמש את שיכון ובינוי להקמת 8 בנינים במתחם "ברושים" באוניברסיטת ת"א. ההלוואות יינתנו לתקופה של בין 4 ל-21 שנים בתשלומים חצי שנתיים
שיכון ובינוי נדל"ן חתמה על הסכם עם קבוצת מגדל על העמדת אשראי למימון מתחם ברושים בפרויקט מעונות הסטודנטים באוניברסיטת תל אביב. האשראי יהיה בהיקף של עד כ-255 מיליון שקל וישמש את החברה להקמת 8 בנינים במתחם "ברושים" באוניברסיטה.

ההלוואות יינתנו לתקופה של בין 4 ל-21 שנים בתשלומים חצי שנתיים. הריבית תהיה ריבית אג"ח ממשלתי למח"מ ההלוואה הרלוונטית בתוספת 2.2%, אך בכל מקרה לא פחות מ-5%. זכויותיה של שיכון ובינוי במתחם ישמשו כביטחונות, וכן החברה התחייבה למספר התניות פיננסיות.

הסכם זה מגיע לאחר הסכם קודם בין החברות להעמדת מימון בסך של כ-70 מיליון שקל לשיפוץ מעונות הסטודנטים במתחם איינשטיין. השיפוץ בוצע על ידי שיכון ובינוי סולל בונה תשתיות והסתיים כחצי שנה לפני המועד המתוכנן.

התחלת הבניה של מתחם הברושים צפויה בימים אילו והתחלת אכלוס צפויה בשנת הלימודים של 2013. היקף העבודות בפרויקט מסתכמות בכ-350 מיליוני שקל ומתוכם שיכון ובינוי תבצע כ-180 מיליון שקל.

שיכון ובינוי קיבלה לידיה את הפרויקט בסוף 2008, הכולל הקמת תשתיות לכ-2,300 מיטות מתוכן כ-1,000 בדירות סטודיו מרוהטות ומאובזרות והפעלתן. הקבוצה עושה שימוש בטכנולוגיות המתקדמות ביותר בפרויקט זה וכללה בו אלמנטים קיימותיים, תכנון סביבתי, תשתיות ירוקות ועוד'.

מנכ"ל קבוצת שיכון ובינוי, עופר קוטלר: "קבוצת שיכון ובינוי גאה להביא בשורה של ממש לפרויקט מעונות הסטודנטים באוניברסיטת תל-אביב, ברמת התכנון, הביצוע ובכך שהייתה החלוצה שהכניסה לפרויקט מסוג זה אלמנטים ירוקים המתחשבים בסביבה. חוסנה של הקבוצה שוב בא לידי ביטוי בפרויקט הזה, שנמסר כחצי שנה לפני המועד המתוכנן. שיכון ובינוי מצליחה להציג אופק ברור ואסטרטגיה מתאימה למציאות. חלק גדול מההצלחה שלנו נתמך באמון שאנו מקבלים משוק ההון, ועל כך הייתי רוצה להודות לכל המעורבים בעסקה".



טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il