TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

בורסת ת"א ננעלה בירידות; המעו"ף השיל 0.2%, פרטנר נפלה ב-4.4%


אילוסטרציה - גרף יורד
מדד ת"א 75 איבד 0.7% ומדד ת"א תקשורת בלט בנפילה של כ-2.2%. מדד הביטוח המשיך לאבד קרוב ל-2% בהמשך לנפילה של 4.5% אתמול. המחזור הסתכם בכ-1.095 מיליארד שקל
בורסת ת"א סגרה את יום המסחר בירידות שערים. מדד המעו"ף סיים בירידה של 0.2% ברמה של 1,118 נקודות. ת"א 75 איבד 0.7% ומדד ת"א תקשורת בלט בנפילה של כ-2.2%. מדד הביטוח המשיך לאבד קרוב ל-2% בהמשך לנפילה של 4.5% אתמול. המחזור הסתכם בכ-1.095 מיליארד שקל. פרטנר נפלה ב-4.4%. מנגד, בלטה כיל בעלייה של 2.5% והובילה את המחזור בשוק.

דלק נדל"ן איבדה 3.6%. היום נמסר לנציגויות בעלי האג"ח של החברה מסמך העקרונות המלא שגיבשה החברה. מסמך העקרונות הראשוני שנחתם על ידי נציגויות ד' ו־ה' היה חסר בפרטים, ולכן קבעה רשות ני"ע כי יש להמציא מסמך מפורט כדי שבעלי האג"ח יוכלו להצביע בעד או נגד ההסדר המוצע.

טבע עלתה ב-0.8%. ענקית התרופות מיילן מאמינה שתשיק את הגרסה הגנרית לתרופת הקופקסון כבר במחצית השנייה של 2013, בזמן שהפטנט לתרופת הבלוקבאסטר של טבע פוקע בשנת 2014. את הדיווח מסרה החברה עם פרסום דוחותיה הכספיים אמש לרבעון הרביעי ולשנת 2011.

מניות חברות הביטוח ריכזו את מרבית העניין במסחר, על רקע הסכמת הממונה על שוק ההון באוצר, פרופ' עודד שריג להנמיך את תקרת דמי הניהול בקופות הגמל ובביטוחי המנהלים בצורה הדרגתית עד ל־1.05% לעומת 2% כיום. המשמעות: החברות צפויות לאבד הכנסות של עשרות מיליוני שקלים בשנה. מניית כלל ביטוח השילה 2.5%, הראל ירדה ב-3.4% מגדל איבדה 3%, הפניקס ירדה ב-2.7% ומנורה השילה 2.9%.

חברת כן פייט הוסיפה 3.4%. חברת הבת אופטליקס דיווחה כי המשרד הלאומי לקניין רוחני בסין הוציא לחברה תעודת פטנט בגין בקשת פטנט שהוגשה בסין עבור טיפול במחלת העין היבשה באמצעות שימוש בקולטן לאדנוזין מסוג A3. פטנט זה מגן על תרופת ה-CF101 לטיפול בסינדרום העין היבשה ויעניק לאופטליקס זכויות בלעדיות לשימוש ב- CF101 לטיפול בסינדרום העין היבשה בסין עד פברואר 2026.





טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il