TLV  |  LDN  |  NY
 
מסחר בבורסה בורסה מסחר בבורסה תחרות המשקיעים מסחר בבורסה

העמלות שלנו

העמלות שלנו

חדשות

גידול של כמעט פי 3 בגניבת רכבים חדשים מודל 2023

מערכת טלנירי | 28/9, 20:19
פוינטר מסכמת את רבעון 3 בגניבות רכב בישראל

אינטל וטאואר מודיעות על הסכם חדש להרחבת כושר ייצור

מערכת טלנירי | 5/9, 21:04
טאואר תרחיב את כושר הייצור שלה בטכנולוגיית 300 מ"מ באמצעות רכישת מכונות שיותקנו במפעל אינטל בניו מקסיקו, כמענה לביקושים גדלים של לקוחות החברה

אושרה למתן תוקף תוכנית להקמת למעלה מ-400 יח"ד


קרדיט- ראובן קסטרו
אושרה למתן תוקף תוכנית 'הכשרת הישוב התחדשות עירונית' להקמת למעלה מ-400 יח"ד בפרויקט ההסתדרות בחולון
הכשרת הישוב התחדשות עירונית מעדכנת כי הוועדה המקומית חולון אישרה למתן תוקף את תכנית מתחם ההסתדרות שהחברה מקדמת לפרויקט פינוי-בינוי. בהתאם לתכנית, יפונו 112 יחידות דיור, ובמקומן יוקמו שני מגדלים בני 40 קומות, שיכללו בסה"כ 408 יחידות דיור. בפרויקט יוקמו גם שטחי מסחר בהיקף של כ-1,000 מ"ר, 3,300 מ"ר של שטחי תעסוקה, מבני ציבור ו פארק ציבורי.

התכנית ממוקמת בסמיכות לשדרת המגדלים אשר במרכז העיר חולון, בצומת הרחובות ההסתדרות ושנקר, הסמוך לתוואי הרכבת הקלה (קו ירוק) ולקו המטרו העתידי. תמהיל הדירות בפרויקט, יכלול דירות יוקרתיות בעלות מפרט טכני עשיר, לצד כ-40% של דירות קטנות בשטח של עד 65 מ"ר.

שיעור החתימות של בעלי הזכויות ביחידות הקיימות בפרויקט הוא כ-82%. על פי הערכת החברה, תחילת הבניה צפויה לשנת 2027, והיקף ההכנסות הצפוי מהפרויקט נאמד בכ-820 מיליון שקל. את הפרויקט תיכנן משרד אילן פיבקו אדריכלים.

אלכס מריאש, מנכ"ל הכשרת הישוב התחדשות עירונית: "הכשרה התחדשות מצויה בתנופת פעילות משמעותית עם התקדמות לאישור, שיווק והקמה של פרויקטים רבים, הכוללים אלפי יחידות דיור ברחבי הארץ. פרויקט ההסתדרות בחולון, ישדרג באופן ניכר את איכות החיים של הדיירים, עם דירות חדשות ושטחי ציבור איכותיים . בימים אלה החברה נמצאת בשיווק של שישה מתחמים, מהם שלושה בתל אביב, וכן בפרויקט חנקין בחולון, ברחובות ובפרויקט הדגל שאנו מקימים ברמלה. בחודשים הקרובים אנו צפויים להתחיל לשווק מספר פרויקטים נוספים, ולמצב את החברה כשחקנית מובילה בשוק".

במקביל להתקדמות בפרויקט ההסתדרות בחולון, מעדכנת הכשרה התחדשות כי החלה לקדם העבודות להקמת פרויקט חנקין בעיר בו יוקמו 130 יחידות חדשות. בפרויקט חנקין יהרסו 30 יחידות דיור ו-22 חנויות ובמקומן יוקם מגדל בן 28 קומות, ובו 130 יחידות דיור.

הכשרת הישוב התחדשות עירונית צפויה לבצע עליית מדרגה משמעותית בהיקפי הפעילות שלה בשנת 2025, עם תחילת שיווק והיערכות לתחילת ביצוע של 9 פרויקטים בהיקף של כ-950 יח"ד עם רווח גולמי חזוי כולל של כ-240 מיליון שקל (חלק החברה). בשנת 2026 צפויה החברה להתחיל שיווק של 11 פרויקטים נוספים בהיקף של כ-3,500 יח"ד נוספות עם רווח גולמי חזוי כולל של כ-870 מיליון שקל (חלק החברה). הכשרת הישוב מקדמת עשרות פרויקטים נוספים, בפריסה ארצית רחבה ובשלבי קידום שונים, בהיקף כולל של כ-30,000 יח"ד.

הכשרת הישוב פועלת בתחום ייזום והשכרת נכסים מניבים בישראל, בפולין ובגרמניה - שטחי מסחר, משרדים ופארקים לוגיסטיים; ייזום למגורים בפולין והתחדשות עירונית בישראל. מנכ"ל החברה הוא מר עופר נמרודי.


טלנירי מציעה לך את מגוון השירותים תחת קורת גג אחת!

פתיחת חשבון למסחר בארץ ובארה"ב, שירותי איתותים לישראל, ארה"ב והמעו"ף, שירות החזרי מס, תוכנת ניתוח טכני ועוד... השאר את פרטיך ונחזור אליך בהקדם

שם מלא*: טלפון*: דוא"ל:


RSS
- מידע פיננסי לפני כולם  © כל הזכויות שמורות  |  משרד ראשי: יגאל אלון 94, תל-אביב  |  073-250-5855  |  info@talniri.co.il