----------------------------------------------פרסומת-------------------------------------------------------------------
הדס ארזים - מתאימים לך את חליפת ההשקעות המיטבית עבורך","5054","","5606","-1","-1","0","","126","","0","764080","13/03/2011 12:45:53"),new Message("764131","764112","את האמת הגעת למומחה בהעברות מסלולים ! אני חושב ","13/03/11 12:45","gogogogo123","ההודעה נערכה ע"י בתאריך 13/3/2011 12:42
שחקרתי את הנושא כל כך לעומק שאני יכול להוציא דוקטורט בנושא
אז ככה:
1) אין שום עמלה ואין שום עלויות בהעברת מסלול
2) אני אישית בקרן השתלמות של אנליסט ויש לי אפשרות לנייד את הכסף בין 4 אפיקים שונים:
מסלול כללי
מסלול כללי ב'
מסלול אג"ח חברת
מסלול 100% אג"ח ממשלתי
3) לפי חוק !!! העברה חייבת להתבצע תוך 5 ימי עסקים !!! ואני אישית בודק את זה מול אנליסט כל פעם
4) אין שום הגבלה במספר ההעברות .... אפשר להעביר אחרי כל 5 ימי עסקים.
5) לגבי אופן הפקודה לביצוע ההעברה: פקס אחד או מייל לאנליסט, זה הכל!!!
6)כנ"ל לגבי הראל ביטוח , פקס אחד וסוגרים עניין.
7) לגבי הטווח הארוך וכל המשפטים שאנשים חוזרים עליהם .... דווקא המשבר הכלכלי של 2007 עד היום הוא דוגמא קלאסית לניפוץ הקונספציה של הטווח הארוך, אני אישית כידוע לכל חברי הפורום מאד מאד מאד מאד מאד מחזיק משי ומניתוחי המאקרו שלו, שים לב שהוא מציין לא פעם ולא פעמיים שהתקופה שאנחנו נמצאים בה מבחינה פיננסית עולמית היא מאד מאד לא יציבה, כלומר המשפט של הטווח הארוך לא תופס במיוחד מ-2007 , כלומר לדעתי האישית אי אפשר להתנתק ממה שקורה בעולם הפיננסי ולהגיד אני שם 20% מניות מסלול כללי , ניפגש בפנסיה.
אני אישית יכול להעיד על עצמי שלפי ניתוח המאקרו של שי במהלך המשבר הפיננסי ( וגם DAJY על מנת להיות מדוייק ...) עשיתי תשואות שהיכו את כל מסלול שלא תבחר ומדובר על עשרות אחוזים !!!! נכנסתי למגננה טוטלית על סמך אזהרות של שי וDAJY , ויצאתי מהמגננה על סמך המלצות שלהם.
שוב אני חושב שבמצב פיננסי עולמי יציב , אתה בהחלט צודק 20% מניות מסלול כללי , ניפגש בפנסיה, אבל לדעתי זה לא המצב.
לדעתי אל תוותרו לעצמכם לגבי האסטרטגיה והעברות המסלולים , הדברים הרבה יותר פשוטים ממה שאתם חושבים, לדעתי מאד פשוטים אם אתם מתעקשים, בטווח של 30 שנה מדובר לדעתי על מאות אלפי שקלים אם לא מליוני שקלים.
בהצלחה לכל חברי הפורום , כמובן שכל ההנחה שלי מבוססת על כך ששי ימשיך לתת לנו אסטרגית מאקרו
ללא שי אתם יכולים לקחת את כל מה שכתבתי כאן ולזרוק לפח ........